Site icon runnfun.gr

Σε τι διαφέρουν από τα κανονικά τα προφυλακτικά για vegans;

Για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει να είσαι vegαn, πρόκειται για τους ανθρώπους εκείνους που είναι πλήρως χορτοφάγοι και έχουν αφαιρέσει από την διατροφή τους κάθε τι που σχετίζεται με το ζωικό λίπος.

Αυτό σημαίνει ότι εξαλείφουν από την διατροφή τους ακόμα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, ενώ παράλληλα υιοθετούν έναν τόσο αυστηρό χορτοφαγικά τρόπο ζωής που δεν χρησιμοποιούν πολλές φορές ζωικά προϊόντα ούτε στη ένδυσή τους, απορρίπτοντας οτιδήποτε φτιάχνεται από μαλλί και μετάξι.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι πρότινος είναι πως οι vegans έχουν πλέον και το δικό τους… προφυλακτικό, το οποίο μάλιστα δεν μυρίζει πλαστικό!

Η Green Condom Club είναι η πρώτη εταιρίες που δημιούργησε μια νέα σειρά προφυλακτικών που δεν περιέχουν καζεΐνη, μια πρωτεΐνη που προέρχεται από το γάλα και η οποία χρησιμοποιείται για την κατασκευή πολλών προφυλακτικών από λατέξ.

Τα νέα προϊόντα δεν περιέχουν επίσης γλουτένη και παραμπέν. Το δεύτερο (paraben) είναι μια χημική ουσία που χρησιμοποιείται συνήθως ως συντηρητικό στα καλλυντικά και λέγεται πως μπορεί να δημιουργήσει θέματα στην υγεία.

Τα νέα προϊόντα που φέρουν την πιστοποίηση του ευρωπαϊκού V-Label, ότι δηλαδή δεν έχουν γίνει έλεγχοι ποιότητας πάνω σε ζώα.

Διαβάστε ακόμα: 19 τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη για χορτοφάγους δρομείς

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version