Site icon runnfun.gr

Προς αναβολή ο ημιμαραθώνιος της Αθήνας λόγω του Κορωνοϊού

Οι φόβοι φαίνεται ότι τελικά θα επιβεβαιωθούν λόγω των τελευταίων εξελίξεων και των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του φαινομένου του Κορωνοϊού στη χώρα μας.

Ο ΣΕΓΑΣ εξετάζει πιο σοβαρά από ποτέ, την αναβολή του ημιμαραθωνίου της Αθήνας και τον ορισμό του σε νέα ημερομηνία (σ.σ. οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τον Μάϊο).

Αναβολή της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση των αγώνων Run Greece

Ήδη ο Σύνδεσμος ανακοίνωσε την αναβολή της συνέντευξης Τύπου για τα RUN GREECE που ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να επανεξετάσει το πρόγραμμα και των συγκεκριμένων αγώνων.

Με δεδομένο ότι οι αθλητικές διοργανώσεις στην Ελλάδα για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα διεξάγονται χωρίς κόσμο στις εξέδρες, είναι σχεδόν αδύνατο μια διοργάνωση όπως ο ημιμαραθώνιος της Αθήνας, που συγκεντρώνει 20.000 συμμετέχοντες να μην αναβληθεί έστω προσωρινά.

Κεκλεισμένων όλοι οι αγώνες στην Ελλάδα για 2 εβδομάδες λόγω κορωνοϊού!

Θυμίζουμε ότι ο ημιμαραθώνιος της Αθήνας είχε οριστεί για τις 22 Μαρτίου, αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, μια απόφαση που αναμένεται να λάβει ο ΣΕΓΑΣ τις επόμενες ώρες και να την ανακοινώσει.

Θα πρέπει να πούμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του runnfun.gr, αν τελικά οριστικοποιηθεί η αναβολή, δεν πρόκειται να γίνει ούτε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ημιμαραθωνίου, μια φήμη που είχε ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες.

Φυσικά αναβολή θα έχουμε και στην EXPO του ημιμαραθωνίου της Αθήνας, ενώ δεν αποκλείεται οι συγκεκριμένες εξελίξεις να επηρεάσουν και άλλους αγώνες με λιγότερες συμμετοχές.

Διαβάστε επίσης: Ο κορωνοϊός βγάζει… νοκ άουτ Μαραθωνίους σε ολόκληρο τον κόσμο

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version