Site icon runnfun.gr

Παρουσίαση Runnfun.gr: Τι είναι το WKND Warriors και γιατί πρέπει πας;

Είναι νέο. Είναι φρέσκο. Είναι αθλητικό. Συνδυάζει το τρέξιμο, το crossfit και απαιτεί δεξιότητες, αλλά κυρίως θέληση. Είναι μέσα στην εποχή. Είναι εντυπωσιακό. Το O.C.R. (Obstacle Course Race) είναι ένα παγκόσμιο αθλητικό φαινόμενο, που έρχεται στη χώρα μας μέσω της διοργάνωσης WKND Warriors και χτυπάει την πόρτα σας.

Όχι για να σας τρομάξει, αλλά για να σας δραστηριοποιήσει, να σας γυμνάσει σώμα και πνεύμα και φυσικά για να σας διασκεδάσει. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο με περίπου 10.000.000 συμμετέχοντες (!) σε πάνω από 30 χώρες.

Στην προκειμένη περίπτωση το WKND Warriors, που είναι η Ελληνική εκδοχή της συγκεκριμένης δραστηριότητας, θα γίνει στο Μαρκόπουλο, στην έκταση του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας. Ο χώρος θα διαμορφωθεί κατάλληλα, τόσο για τους αθλητές, όσο και για τους επισκέπτες, προκειμένου η εμπειρία να μείνει αξέχαστη σε όλους.

Όλα τα εμπόδιο και γενικότερα η διοργάνωση είναι σχεδιασμένα από Έλληνες αθλητές προσαρμοσμένα στις ανάγκες τόσο του χώρου, όσο και των συμμετεχόντων.

Θυμίζουμε ότι το WKND Warriors θα γίνει στις 5 Ιουνίου. Λεπτομέρειες για την εγγραφή μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Ακριβώς επειδή η διοργάνωση γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο για να μπορέσετε να πάρετε μια γεύση. Στο παρακάτω link, ωστόσο, θα καταφέρετε να πάρετε μια γεύση για όλα όσα αφορούν τη διοργάνωση και όχι μόνο. Καλή σας απόλαυση.

WKND WARRIORS PRESENTATION

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version