Site icon runnfun.gr

Οπαδός ποδηλάτης πήγε από το Δουβλίνο στο Παρίσι για το Euro!

Μία περίεργη περιπέτεια έζησε ο Αλαν Μάξουελ, ο οποίος έφυγε από το Δουβλίνο για το Παρίσι με ποδήλατο για καλό σκοπό, λίγες καιρό αφότου έμαθε ότι ο πατέρας του διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη!

Ο Ιρλανδός αποφάσισε να πάει στο EURO 2016 με τον δύσκολο τρόπο, θέλοντας να μαζέψει χρήματα για ένα ίδρυμα κατά του καρκίνου του μαστού, όμως όταν έφτασε στη Γαλλία στις 13/06 τον περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, ομάδα αγνώστων του επιτέθηκε με στόχο να του κλέψει το ποδήλατο, με μία ομάδα γυναικών που βρισκόταν στο σημείο να τον βοηθά στην μάχη που έδωσε με τους δράστες.

Πάρα την απογοήτευσή του για την δυσάρεστη έκπληξη που τον περίμενε μετά την μεγάλη προσπάθεια που έκανε, ο Μάξουελ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι πέρασε το μήνυμα ότι δεν αξίζει να σταματάς πουθενά.

“Κάποιοι ντόπιοι, ανάμεσά τους και γυναίκες, με βοήθησαν. Τους έδιωξαν και πήρα το ποδήλατο, ενώ μου έδωσαν και το κινητό μου που μου είχε πέσει από την τσέπη”, τόνισε ο ίδιος.

“Ποδηλάτησα όλη αυτή την απόσταση και αυτή ήταν η ανταμοιβή μου…”, κατέληξε ο Άλαν ο οποίος, πάντως, σχεδιάζει την επιστροφή του με το αεροπλάνο.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version