Site icon runnfun.gr

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ κάνει… like στο τρέξιμο!

Είναι ένας από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο. Άλλαξε (σ.σ. προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο θα το κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος) τον τρόπο επικοινωνίας των ανθρώπων.

Ο Mr Facebook, ωστόσο, πέρα από όλα τα άλλα, είναι και δεινός δρομέας, κάτι που μπορεί κανείς να διαπιστώσει από την ανάρτησή του – που αλλού – στο προφίλ του στο Facebook.

Έγραψε ο Ζούκερμπεργκ πριν από λίγες ημέρες:

“Θα δεχθώ αυτή την πρόκληση τρεξίματος. Ξύπνησα σήμερα το πρωί και αποφάσισα να τρέξω έναν ημιμαραθώνιο, καθώς και μερικά… έξτρα μίλια. Ένιωσα εξαιρετικά. Έχω ξεπεράσει τα 200 μίλια σε μια χρονιά τρεξίματος.

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι το γεγονός ότι εξερεύνησα αρκετές πόλεις ανά τον κόσμο. Έχω πάει για τρέξιμο σε κάθε πόλη που έχω επισκεφθεί πρόσφατα, στο Βερολίνο , στη Βαρκελώνη , στο Πεκίνο και το Δελχί. Έχω εξερευνήσει ακόμη και τμήματα του Πάλο Άλτο που δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν.

Εδώ είναι μια φωτογραφία μου με τον Chris Cox που τραβήχτηκε μέσα στη χρονιά που μας πέρασε σε έναν αγώνα 5χλμ που διοργάνωσε το Facebook για όλους τους διαχειριστές των προϊόντων μας”.

Δείτε το post:

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version