Site icon runnfun.gr

Nagoya Women’s Marathon: Κανένα κρούσμα covid-19 στις 5.000 αθλήτριες 2 εβδομάδες μετά

Ο Nagoya Women’s Marathon 2021, ο μεγαλύτερος μαραθώνιος γυναικών στον κόσμο και ένας αγώνας δρόμου World Athletics Platinum Label, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021, ως ο πρώτος αγώνας μαζικής συμμετοχής που πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία από την έναρξη της πανδημίας Covid-19.

Ο μαραθώνιος των γυναικών Nagoya ήταν η πρώτη εκδήλωση μαζικής συμμετοχής στην Ιαπωνία από τότε που ξεκίνησε η πανδημία Covid-19

Συμμετείχαν κορυφαίες αθλήτριες και απλοί δρομείς που συνολικά ήταν 4.704 .Για να αποφευχθεί η εξάπλωση και μετάδοση του Covid-19, λήφθηκαν διάφορα μέτρα σε όλους τους ιστότοπους εκδηλώσεων καθ ‘όλη την περίοδο της εκδήλωσης.

Δημιουργήθηκε Γραφείο Ελέγχου Covid-19 με επαγγελματίες του ιατρικού τομέα και με την βοήθεια των τοπικών φορέων, της Ιαπωνική Ένωση Αθλητικών Ομοσπονδιών (JAAF) και φυσικά της Οργανωτικής Επιτροπής Μαραθωνίου, διαμορφώθηκαν απόλυτα ασφαλείς συνθήκες για τους δρομείς και όλοι επέστρεψαν σπίτι τους υγιείς.

Οι διοργανωτές εφάρμοσαν μια σειρά μέτρων για την πρόληψη της εξάπλωσης και της μετάδοσης του Covid-19

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε 15 ημέρες μετά την εκδήλωση σε όλους τους συμμετέχοντες και τους ανθρώπους της οργανωτικής επιτροπής δεν υπάρχουν αναφορές για μόλυνση Covid-19 ή ύποπτα περιστατικά!

Τα πρωτόκολλα ασφαλείας πριν τον αγώνα

Στον αγώνα συμμετείχαν μόνο κάτοικοι της Ιαπωνίας εξαιτίας των διεθνών περιορισμών

Τα πρωτόκολλα ασφαλείας στον αγώνα

Για εθελοντές

Στην Marathon Expo

Διαχείριση κρίσεων

Όπως ανακοίνωσε οι οργανωτική επιτροπή, μετά από περισσότερες από δύο εβδομάδες, δεν έχει λάβει καμία αναφορά λοίμωξης ή υποψίας περίπτωσης από τις 29 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version