Site icon runnfun.gr

Κατέρρευσε και δεν τερμάτισε στην τελευταία κούρσα του ο Μπολτ! (vid)

Hταν κάτι που δεν περίμενε κανείς! Ο Γιουσέιν Μπολτ για πρώτη φορά στην καριέρα του προδόθηκε από το κορμί του και δεν κατάφερε να τερματίσει στην σκυταλοδρομία 4Χ100 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Σοκ..
Μία απίστευτη εξέλιξη, η οποία σόκαρε, όπως είναι λογικό, όλον τον κόσμο, που περίμενε με ανυπομονησία και συγκίνηση την τελευταία παράσταση αυτού, του σπουδαίου αθλητή. Του σπουδαιότερου, ίσως, που έχει γνωρίσει ο στίβος -μαζί με τον Καρλ Λιούις.

Ο θρυλικός Τζαμαϊκανός σπρίντερ πήγε με ελλειπή προετοιμασία στο Λονδίνου λόγω του θανάτου του καλύτερού του φίλου Μέισον που του στοίχισε σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό όπως φαίνεται του στοίχισε σε μεγάλο βαθμό για να έχει αυτή την εικόνα στην τελευταία κούρσα της ζωής του.

Συγκλονιστική εικόνα

Η εικόνα του πεσμένου Μπολτ στο ταρτάν είναι, πραγματικά, συγκλονιστική, με τους θεατές στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου να «παγώνουν», αλλά κατόπιν να πανηγυρίζουν για τη μεγάλη νίκη της Μεγάλης Βρετανίας, που επικράτησε και των ΗΠΑ!

Μεγάλη νικήτρια η Μεγάλη Βρετανία με τους Χιντζίντου Ούτζα, Άνταμ Τζέμιλι, Ντάνιελ Τάλμποτ και Ναθάνεελ Μίτσελ Μπλέικ με χρόνο 37.47 που είναι και κορυφαία επίδοση για φέτος. Δεύτερη θέση για τις ΗΠΑ με τους Μάικ Ρότζερς, Τζάστιν Γκάτλιν, Τζέιλεν Μπέικον και Κρίστιαν Κόουλμαν.

Μεγάλη έκπληξη η τρίτη θέση της Ιαπωνίας με τους Σουχέι Τάντα, Σότα Ιιζούκα, Γιοσιχίντε Κιρίγου και Κένζι Φουτζιμίτσου.

Δείτε το βίντεο: 

 

Διαβάστε ακόμα: O πλανήτης υποκλίνεται στον μεγαλύτερο σπρίντερ όλων των εποχών (pics&vid)

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version