Site icon runnfun.gr

It’s coming home “έγραψε” τρέχοντας Άγγλος δρομέας στο Strava!

It’s coming home “έγραψε” τρέχοντας Άγγλος δρομέας στο Strava!

Το Μουντιάλ φτάνει στο τέλος του, η Αγγλία είναι μια από τις διεκδικήτριες του τροπαίου για πρώτη φορά μετά το 1966 και τρεις λέξεις κυριαρχούν στην καθημερινότητα του Νησιού (και όχι μόνο): It’s coming home!

Είναι τόσο ενταγμένη στην καθημερινότητα των Άγγλων αυτές τις μέρες η φράση-σήμα κατατεθέν της μεγάλης επιστροφής της Εθνικής Αγγλίας, που το πρωί της Κυριακής, ένας δρομέας επιχείρησε να… δημιουργήσει μέσω της εφαρμογής Strava (σ.σ. που χρησιμοποιούν όσοι τρέχουν για να κρατούν αρχείο των διαδρομών τους) στον χάρτη την πολυφορεμένη αυτή φράση.

To… χαραξε στο δρόμο

Ο λόγος για τον Φέλιξ Γκοτ, ο οποίος αφού έτρεξε περίπου 11 χιλιόμετρα προκειμένου με τη διαδρομή που ακολούθησε να γραφτεί στο Strava το σύνθημα «It’s coming home», μοιράστηκε το κατόρθωμά του στο Twitter, γράφοντας χιουμοριστικά: «Δύσκολη διαδρομή σήμερα. Ήταν ζεστή και μου αποσπούσαν την προσοχή όλα αυτά τα γυαλιστερά κοσμήματα. #threelions #Eng #WorldCup #ItsComingHome».

Πολλοί δρομείς επιβράβευσαν διαδικτυακά το κατόρθωμα του Γκοτ, όχι μόνο λόγω της φράσης που κατάφερε να σχηματίσει αλλά και εξαιτίας της απόστασης που διένυσε για να το καταφέρει. Τώρα το αν η πράξη του φέρει τύχη στην Αγγλία ή όχι, αυτή είναι μια άλλη συζήτηση.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά πάντως, ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων Νέιθαν Ρέι, προκειμένου να τιμήσει τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης που έγινε στο Μάντσεστερ, έκανε κάτι αντίστοιχο σχηματίζοντας ένα μήνυμα για τις επιθέσεις.

Λέγεται «PS Art» και μάλλον είναι η νέα τάση ανάμεσα στους δρομείς…

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version