Site icon runnfun.gr

FuelCell Prism: Ταχύτητα και σταθερότητα στο maximum από τη New Balance

NB FuelCell Prism

Οι δρομείς της σειράς FuelCell, τη χαρακτήρισαν ως ένα ντεπόζιτο ατελείωτου καυσίμου. Ένα ρεζερβουάρ ενέργειας, που δεν αδειάζει, όπως ακριβώς και η ανάγκη κάθε αθλητή, για καλύτερους χρόνους και περισσότερες κατακτήσεις.

Το δυναμικό σύνολο του νέο FuelCell Prism σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από δεδομένα επαγγελματιών αθλητών, επικεντρωμένο στις ιδιαίτερες και αποκλειστικές τους ανάγκες,  ώστε να ανταποκρίνεται με απόλυτη ακρίβεια στις απαιτήσεις τους.

Η επιλογή των κορυφαίων αθλητών της New Balance, σχεδιάστηκε και τελειοποιήθηκε στα εργαστήρια της εταιρίας για να αποδείξει την αξία του στην άσφαλτο των κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων.

Το νέο FuelCell Prism συνδυάζει την ελαφριά δομή του με την ελαφρά υποστήριξη Stability για την καμάρα. Το εκρηκτικό του σύνολο σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου για ταχύτητα μέσα από τη μέγιστη επιστροφή ενέργειας της τεχνολογίας FuelCell και υποστήριξη στο πέλμα.

Με κορυφαίο design και τεχνολογία αιχμής, το νέο running παπούτσι της New Balance έρχεται για να προσφέρει σε άνδρες και γυναίκες δρομείς maximum ασφάλεια για το πόδι και δυνατότητα για πολλά ξεκούραστα και γρήγορα χιλιόμετρα.

Η ενδιάμεση σόλα παρέχει απορρόφηση των κραδασμών και ταυτόχρονα σταθερό πάτημα και αποτελείται (σχεδόν) εξ ολοκλήρου από την εξαιρετικά άνετη έκδοση FuelCell foam. Παρέχει μια εξαιρετική ποσότητα απόσβεσης κραδασμών.

Ταυτόχρονα η εξωτερική σόλα EVA προσφέρει απόλυτη σταθερότητα και έλεγχο σε κάθε βήμα και επιστροφή ενέργειας.

Γεννημένη για τους γρήγορους και όσους επιζητούν την ταχύτητα, η σειρά FuelCell και το νέο Prism αντλούν την ταχύτητα από τον πυρήνα του αφρού, με την επιστροφή ενέργειας να γίνεται πιο αισθητή και πιο δυναμική από ποτέ, σε ένα εκρηκτικό σχέδιο που έρχεται να αμφισβητήσει το χρονόμετρο, επιτρέποντας στον αθλητή να αξιοποιήσει στο έπακρο την ταχύτητά του.

Σε αριθμούς, το νέο FuelCell Prism εντυπωσιάζει. Κατά 25% πιο απορροφητικό και με 16% περισσότερη επιστροφή ενέργειας από μοντέλα της ίδιας κατηγορίας, είναι ολοκληρωτικά σχεδιασμένο για να εκτοξεύει τον κάθε διασκελισμό πιο κοντά στη γραμμή του τερματισμού, με φόρα ενώ ενδείκνυται για αποστάσεις 5 χλμ, 10 χλμ έως και ημι-μαραθώνιο.

Τεχνικά, το νέο Prism ανήκει στην κατηγορία stability και απευθύνεται σε δρομείς με ελαφρύ υπερπρηνισμό* ή ουδέτερο πάτημα.

Το άνω μέρος του είναι υφασμένο με ελαστικό διχτυωτό, ευρείας διαπνοής, ώστε να προάγει άνεση και  ευλυγισία στο πέλμα καταλήγοντας στην προέκταση της φτέρνας που ασφαλίζεται σταθερά στη θέση της.

Ανδρικό
Γυναικείο

Θα το βρεις στα καταστήματα new balance, στο www.newbalance.gr και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα”

*Ελαφρά κλίση του ποδιού προς τα μέσα. Υποστηρικτικό για δρομείς και αθλητές με πλατυποδία

Ακολουθήστε τη New Balance στα social media: 

instagram

facebook

twitter

youtube

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version