Site icon runnfun.gr

Έβηχε στο πρόσωπό της και φώναζε «Κορωνοϊός» για… χαβαλέ!

Μια απίστευτη ιστορία έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «The Sun». Μια ιστορία, που πάντως, φαίνεται ότι έχει γίνει μια παράλογη… μόδα στην μεγάλη Βρετανία και είναι πέρα για πέρα εξοργιστική.

Σε ολόκληρο τον πλανήτη υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν πάρει σοβαρά το θέμα του Covid-19. Ορισμένοι, μάλιστα, όπως θα διαβάσετε και παρακάτω, θεωρούν ότι αυτή η ιστορία είναι μια μεγάλη φάρσα και δεν διστάζουν να θέτουν σε κίνδυνο αθώους ανθρώπους.

Όπως ένας μεθυσμένος βρετανός στην κομητεία Τσέσαϊρ, ο οποίος αφού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοολ, βγήκε στο δρόμο και «κόλλησε» στη μούρη της 38χρονης Wendy Woodhead που έκανε τζόκινγκ στο πεζοδρόμιο και έβηχε στο πρόσωπό της φωνάζοντας «Κορωνοϊός».

Η γυναίκα, που πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι και έγκυος, γύρισε σπίτι της σοκαρισμένη και ο σύζυγός της ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία. Όπως καταγγέλλει ο ίδιος ωστόσο, στην εφημερίδα, η αστυνομία δεν πήγε να κάνει άμεσα έλεγχο στο σπίτι που γινόταν το πάρτι, ούτε πήρε κατάθεση από έναν άλλο δρομέα που ήταν μπροστά στο περιστατικό και μπορούσε και να επιβεβαιώσει τη συνέβη και να αναγνωρίσει τον μεθυσμένο νταή.

«Έχει συνηθίσει να αντιμετωπίζει διάφορους ηλίθιους στο δρόμο η γυναίκα μου, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο τύπος ξεπέρασε τα όρια», είπε ο σύζυγος της Wendy και συνέχισε: «Προφανώς ήθελε να κάνει τον… αστείο στα φιλαράκια του. Δεν πήγα από το σπίτι, γιατί κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδρούσαν. Ήταν όλοι μεθυσμένοι».

Θα γίνουν αγώνες δρόμου μέσα στο 2020; Όλα τα δεδομένα

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, δεν είναι λίγα τα περιστατικά στη Μεγάλη Βρετανία, ανθρώπων που σε μια προσπάθεια να χλευάσουν την κατάσταση με τον  Κορωνοϊό, ξεσπούν πάνω σε αθώους πολίτες.

Πρόσφατα γυναίκα που έβηχε στα πρόσωπα ανθρώπων και φώναζε «Κορωνοϊός» συνελήφθη και φυλακίστηκε για 21 εβδομάδες, ένας έφηβος 14 ετών το ίδιο, ενώ την ίδια αντίδραση είχαν ορισμένοι και σε γραφεία, όταν έβηχαν για πλάκα πάνω σε συναδέλφους τους.

Τα περιστατικά έχουν καταγγελθεί επίσημα και φαίνεται ότι αυτή η… μόδα έχει επηρεάσει πολλούς τον τελευταίο καιρό.

Διαβάστε επίσης: Ακυρώθηκε ο Μαραθώνιος του Βερολίνου!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version