Site icon runnfun.gr

Έτρεξε σε ημιμαραθώνιο φορώντας παπούτσια Crocs και τερμάτισε 16ος!

Μπορεί ο Benjamin Pachev να τερμάτισε 16ος στον Ημιμαραθώνιο της Ιντιανάπολης κάνοντας χρόνο 1:11:53, όμως έκλεψε την παράσταση καθώς έτρεξε φορώντας Crocs.

Τα Crocs είναι παπούτσια που ως επί τον πλείστον κατασκευάζονται από καουτσούκ και έχουν αρκετές τρύπες για να αναπνέει το πόδι.

«Ήταν ένα πείραμα για μένα. Ήθελα να δοκιμάσω αν θα έτρεχα καλύτερα αν δεν φορούσα κάποιο συνηθισμένο παπούτσι», δήλωσε ο 18χρονος, ενώ σχολίασε και τις αντιδράσεις των αντιπάλων του:«Με κοιτούσαν όλοι και αναρωτιόντουσαν τι σκεφτόμουν όταν πήρα αυτή την απόφαση».

Στον αγώνα συμμετείχε τόσο ο πατέρας του Benjamin, Aleksadar Pachev, όσο και η 16χρονη αδερφή του, Jennfer, οι οποίοι φορούσαν επίσης Crocs.

«Όταν άκουσα την ιδέα είπα: «Εντάξει. Ας το δοκιμάσουμε. Ίσως και να τρέξουμε πιο γρήγορα». Ένιωσα αρκετά όμορφα. Ήταν σα να τρέχω ξυπόλυτος σε γρασίδι», σημείωσε ο 44χρονος Sasha για την έμπνευση του γιου του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος έχει επιλέξει το συγκεκριμένο παπούτσι για να τρέξει σε ημιμαραθώνιο. Το έκανε ο 17 χρόνος Callum Robertson-Barnes στη Νέα Ζηλανδία και τερμάτησε σε χρόνο 1:23:03 τον Νοέμβριο του 2014.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version