Site icon runnfun.gr

Endorphin Pro 2: Σχεδιάστηκε για να σπάσει όλα τα ρεκόρ

Saucony: Η εταιρεία που σου επιστρέφει τα χρήματά σου πίσω αν δεν σπάσεις τα ρεκόρ σου!

Γεννημένο για υψηλές ταχύτητες, το «Endorphin Pro 2» σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να επιταχύνετε τον αγώνα σας και να σπάσετε τα προσωπικά σας ρεκόρ!

Η εξαιρετική εφαρμογή κι η υποστήριξη στη φτέρνα καθώς και η τεχνολογία Power Run (PB) και τα ανθρακονήματα θα σας φτάσουν στην γραμμή τερματισμού  γρηγορότερα από ποτέ.

Τι σημαίνει αυτή η νέα εκδοχή;

Η νέα εκδοχή είναι βελτιωμένη σε όλα τα επίπεδα, όπως π.χ. στο τακούνι.  Διαθέτει επίσης, ανανεωμένο σχέδιο σε ό, τι αφορά στις οπές για ορθή διαπνοή, καθώς και αντιολισθητικά κορδόνια, για να «κλειδώσετε» το παπούτσι και να μπορείτε απρόσκοπτα να συνεχίσετε τη διαδρομή σας με ασφάλεια και μείωση της ολισθηρότητας.

Οι δρομείς λατρεύουν το παπούτσι αυτό είτε πρόκειται για 5 χιλιόμετρα είτε για 10 είτε για τη διαδρομή του μαραθωνίου και του ημιμαραθωνίου.

Ταιριάζει υπέροχα με το «Endorphin Speed 2» για ημέρες εντατικής προπόνησης ή το «Endorphin Shift» για καθημερινές διαδρομές με μέγιστη προστασία για το πόδι και ανάκαμψη μεταξύ των ημερών χαλάρωσης, ώσπου να ξαναρχίσουν οι εντατικές προπονήσεις.

Endorphin Speed 2: Σε «τρέχει» στο… ροκ ρυθμό του

Χαρακτηριστικά

ΣΥΝΟΨΗ

Δείτε το ανδρικό ΕΔΩ

Δείτε το γυναικείο ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version