Site icon runnfun.gr

Αντίστροφη μέτρηση για τον 3ο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου

Ελάχιστα 24ωρα απομένουν για τη διεξαγωγή του 3ου Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου Ρόδου (Κυριακή 17 Απριλίου 2016) και όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την κορυφαία αθλητική εκδήλωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 έως και το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 οι εγγεγραμμένοι αθλητές θα παραλάβουν τον εξοπλισμό τους για τους αγώνες από το BEST WESTERN Plaza Hotel – Αίθουσα ‘ΘΑΛΕΙΑ’.

Συγκεκριμένα, θα παραλάβουν: τσάντα, μπλουζάκι, νούμερο αγώνα, αυτοκόλλητο στίκερ και πληροφοριακό υλικό της διαδρομής από το: BEST WESTERN Plaza Hotel – Αίθουσα ‘ΘΑΛΕΙΑ’ (Ιερού Λόχου7, Ρόδος) ημέρες και ώρες:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις σακούλες θα πρέπει να κολληθεί το ειδικό στίκερ που θα παραλάβουν οι αθλητές μαζί με τον υπόλοιπο εξοπλισμό τους και περίπου μισή ώρα πριν από την εκκίνηση, οι αθλητές θα πρέπει να τις παραδώσουν στους διοργανωτές κοντά στο σημείο εκκίνησης σε ειδικό χώρο παραλαβών κάτω από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου..

Η επιστροφή τους μετά τον τερματισμό θα γίνει από το ίδιο σημείο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι σακούλες δεν πρέπει να περιέχουν αντικείμενα αξίας, λεφτά ή φάρμακα.

Μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων οι αθλητές μπορούν να εκτυπώσουν δίπλωμα συμμετοχής με τον επίσημο τους χρόνο από την ιστοσελίδα του αγώνα.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version