Site icon runnfun.gr

Ζήσε Αθλητικά με τον Αντώνη Κυρίκο και το Νίκο Αρμένη στον  OverFM 104,9

Ζήσε Αθλητικά με τον Αντώνη Κυρίκο και το Νίκο Αρμένη στον  OverFM 104,9

Πρεμιέρα έκανε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου ο νέος αθλητικός σταθμός OverFM 104,9, πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου και η εκπομπή «Over the Top» που θα «ταξιδεύει» τους ακροατές στο υγιές κομμάτι του αθλητισμού και θα τους μυεί στην ψυχολογία και απόλαυση του αθλητικού τουρισμού.

Την εκπομπή παρουσιάζει κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί , 09:00 -11:00, ο δημοσιογράφος Αντώνης Κυρίκος. Όπως έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο fb:

«Τα πρωινά 09:00-11:00 στον Overfm 104.9 γεμίζουν θετική ενέργεια!! Κολυμπάμε, τρέχουμε, ποδηλατουμε… και όχι μόνο!!!! Ταξιδεύουμε σε θάλασσες και μονοπάτια, ανακαλύπτουμε προορισμούς και γεύσεις, ακούμε μουσικές, μιλάμε με υπέροχες προσωπικότητες… βρίσκουμε τη φωτεινή πλευρά της ζωής!!»

Το Σάββατο στις 10:30 το δρομικό κίνημα έχει το δικό του χώρο και χρόνο καθώς στο στούντιο θα βρίσκεται ο δημοσιογράφος-μαραθωνοδρόμος Νίκος Αρμένης με ειδήσεις και συνεντεύξεις!

O αθλητικός τουρισμός, το τρίαθλο, η κολύμβηση, η ποδηλασία, οι αγώνες δρόμου σε άσφαλτο και βουνό … και όχι μόνο, αποκτούν τη δική τους φωνή στα ερτζιανά με δύο έμπειρους δημοσιογράφους που έχουν σταθεί στην εκκίνηση πολλών αγώνων!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version