Site icon runnfun.gr

Ξεχωριστή εμπειρία το 4ο Poikilo Night Trail

Έχει γίνει θεσμός και θεωρείται από τα σημαντικότερα και πιο απαιτητικά αθλητικά γεγονότα στην Αττική. Συνδυάζοντας τρέξιμο, ποδήλατο, διασκέδαση και  έναστρο ουρανό, και την ομορφότερη θέα του Λεκανοπεδίου,  το Poikilo Night Trail  συμπληρώνει φέτος τέσσερα χρόνια και υπόσχεται εκπλήξεις.

Ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης διοργανώνει το 4ο Poikilo Night Trail στις 9 Ιουλίου 2016, στο Ποικίλο Όρος. Το event περιλαμβάνει δυο διαδρομές νυχτερινού ορεινού τρεξίματος (MTR) 5 χιλιομέτρων για αρχάριους δρομείς και περιπατητές και 10 χιλιομέτρων για δρομείς, καθώς και αγώνα νυχτερινής ορεινής ποδηλασίας (MTB) 25 χιλιομέτρων. Οι αθλητές μπορούν να λάβουν μέρος ΜΟΝΟ σε μια από τις τρεις διαδρομές καθώς οι εκκινήσεις θα δοθούν με διαφορά 10 λεπτών.

Αρχικά  θα  ξεκινήσουν  οι  ποδηλάτες και στη συνέχεια  θ΄ ακολουθήσουν  οι δρομείς και οι περιπατητές. Και οι τρεις αγώνες θα κινηθούν σε δασικούς δρόμους και θα περάσουν και από δυο μονοπάτια(μήκος μονοπατιών 1200 μέτρα περίπου για το ποδήλατο και 600 μέτρα περίπου για το τρέξιμο.)

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου www.pdsodysseas.gr . Εκτός από τον αγώνας, στο χώρο της εκκίνησης θα υπάρξουν  μουσικές εκδηλώσεις.

Πηγή: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version