Site icon runnfun.gr

Wetsuit, χειμερινός εξοπλισμός Ανοιχτής Θάλασσας & safety

Wetsuit, χειμερινός εξοπλισμός Ανοιχτής Θάλασσας & safety

Η κολύμβηση Ανοιχτής Θάλασσας δεν είναι καλοκαιρινό άθλημα!!!  Μπορεί οι περισσότεροι αγώνες να διοργανώνονται Άνοιξη-Καλοκαίρι, αλλά και σημαντικούς αγώνες έχουμε  τους «κρύους» μήνες, και η προπόνηση δεν πρέπει να σταματά ποτέ!!! Το σημαντικότερο όμως είναι η ασφάλεια και η σωστή ενημέρωση.

Την Κυριακή 9 Δεκεμμβρίου πραγματοποιείται στην Πλαζ Βουλιαγμένης μια ξεχωριστή εκδήλωση από την ομάδα Weswim με θέμα «Wetsuit, χειμερινός εξοπλισμός Ανοιχτής Θάλασσας & safety». Τα πάντα γύρω από τον Χειμερινό εξοπλισμό Open water (Neoprene wetsuit, θερμικά swimming caps, safety buoys, goggles etc) αλλά και συμβουλές ασφάλειας στη θάλασσα από την έμπειρη ναυαγοσώστη της παραλίας Γεωργία Τσουνγκάνη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
10:00 : Συνάντηση Στην Παραλία
10:30-10:50 :Safety Οδηγίες από την Γεωργία Τσουνγκάνη (Ερωτήσεις)
11:00-12:00 :Τεχνική ενημέρωση απο τον Γρηγόρη Αποστολίδη  της εταιρίας SwimmingShop για την χρήση χειμερινού εξοπλισμού Κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας.(Ερωτήσεις)
Special Guest : Σπύρος Χρυσικόπουλος
Ο Σπύρος θα μας δείξει επιτόπου την σωστή εφαρμογή της στολής αλλά και θα μοιραστεί μαζί μας αρκετά tips χρήσης και συντήρησης.
12:15-13:30 : Ανοιχτή προπόνηση Open Water με τον Σπύρο Χρυσικόπουλο.

(Ο καθένας επιλέγει όσες στροφές επιθυμεί και γκρουπάρει ανάλογα με την δυναμικότητα του)
Αμέσως μετα την προπόνηση , θα ακολουθήσει μπουφές με light snacks,αναψυκτικά, νερά, προσφορά της εταιρίας SwimmingShop.

ΠΛΑΖ ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΚΗΛΑΗΔΟΝΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ : 2€ 
ΑΜΕΑ : ΔΩΡΕΑΝ
PARKING : ΔΩΡΕΑΝ
Ο Χώρος διαθέτει στέγαστρο, αποδητήρια, ντους και κυλικείο.
Καλό είναι να αφήνετε τα πράγματα σας σε ένα συγκεκριμένο χώρο όλοι μαζί πριν την προπόνηση, καθώς είναι προσωπική μας ευθύνη η ασφάλεια τους.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version