Site icon runnfun.gr

Weswim Unspoiled: Κολύμπι και περιβαλλοντικές δράσεις στο Αγκίστρι

Weswim Unspoiled: Κολύμπι και περιβαλλοντικές δράσεις στο Αγκίστρι

Για 1η χρονιά το Weswim διοργάνωσε στις 5 Σεπτεμβρίου τον Κολυμβητικό Περίπατο για όλους (fun Swim 1km ) με καθαρισμό Παραλίας από Αποτσίγαρα με την αρωγή του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης και με την συμμετοχή πολλών χορηγών και πλούσιων δώρων.

Στην δράση συμμετείχαν περισσότεροι από 40 κολυμβητές από Ελλάδα και εξωτερικό και έδωσαν μια όμορφη δροσερή νότα στο καταπράσινο στολίδι του Σαρωνικού. Τηρήθηκαν πλήρως οι υγειονομικές οδηγίες του ΕΟΔΥ ενώ το event κινήθηκε σε μη ανταγωνιστικό κλίμα, κάτι που διακρίνει τα event του Weswim.

Μέσα στο Goodies Bag  , εκτός από τα Buttfree Beaches σκουφάκια του ΕΟΑΝ με τις σχετικές οδηγίες συλλογής , υπήρχαν άφθονα καλούδια όπως αντιηλιακά , ενεργειακά gel , μετάλλια συμμετοχής , γλυκά κ.α . Τα αποτσίγαρα θα τοποθετήθηκαν από τους συμμετέχοντες σε ειδικά διαμορφωμένο κάδο μπροστά στην παραλία.

Η Διαδρομή

 Η εκκίνηση έγινε μέσα στο νερό μπροστά στην πλαζ του Copa Cabana Bar , όπου λειτούργησε και η γραμματεία για την παραλαβή των swim Packs/Goodies Bags. Στο τέλος,ακολούθησε κλήρωση δώρων για όλους σχεδόν τους συμμετέχοντες από τους χορηγούς μας.

Την Κυριακή πολλοί από τους αθλητές είχαν την δυνατότητα να συμμετέχουν για πρώτη φορά σε ένα εξίσου όμορφο δρομικό even,το Hard Sun Trail , που συγκέντρωσε επίσης  τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία και τους χορηγούς της διοργάνωσης για τα πλούσια δώρα και την πολύτιμη υποστήριξη.Σας περιμένουμε όλους του Χρόνου , σε ημερομηνία Ανοιξιάτικη όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί,  και ακόμα πιο πλούσια “αλμυρά” χαμόγελα.

Ευχαριστίες

Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης/Wefit/ Egalaxy/Dermaconcept/Venom Fashion/Mater Terra/ Hard Sun Trail/Copa Cabana/The Design Store/Laser Stuff/Swim Secure Greece/Markidis Confectionery/Hellenic Seaways/DroneGreek/Spyros Logothetis/Kanella

 

 

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version