Site icon runnfun.gr

Βιβλίο: Ο Υπερμαραθωνοδρόμος του Ντιν Καρνάζη σε βάζει στην… πρίζα

Έχει τρέξει πάνω σε βουνά, μέσα στην Kοιλάδα του Θανάτου και στο Νότιο Πόλο – κι ίσως να είναι ο πρώτος άνθρωπος που έχει φάει μια ολόκληρη πίτσα τρέχοντας σε μαραθώνιο. Με οξυδέρκεια, ειλικρίνεια και χιούμορ που σπάνια συναντάμε σε απομνημονεύματα αθλητών, ο Kωνσταντίνος (Ντιν) Καρνάζης απαντάει στις τέσσερις ερωτήσεις που του κάνουν συνέχεια: Πώς το κάνεις; Γιατί το κάνεις; Τι τρως; Είσαι θεότρελος;

Το βράδυ των τριακοστών των γενεθλίων του, ο Κωνσταντίνος (Ντιν) Καρνάζης βρισκόταν σε ένα μπαρ γιορτάζοντας και μεθώντας με τους φίλους του. Όμως δεν αισθανόταν άνετα, η ζωή του δεν ήταν αυτή που επιθυμούσε: ασφυκτιούσε στη δουλειά του και αναζητούσε κάτι διαφορετικό. Παράτησε το μπαρ, επέστρεψε στο σπίτι του και μέσα στη νύχτα, άρχισε να τρέχει με το μποξεράκι και τη φανέλα. Σταμάτησε 7 ώρες και 30 μίλια μετά, με τραυματισμένα πόδια και έχοντας ξαναβρεί τη χαρά.

Ο «Υπερμαραθωνοδρόμος» είναι ένα βιβλίο που σε καθηλώνει, σε πωρώνει, σε κάνει να θέλεις να βγεις στο δρόμο, να δοκιμάσεις κι εσύ τα όποια όριά σου. Οι περιγραφές των υπεράνθρωπων προσπαθειών του Καρνάζη σε στοιχειώνουν και σε κάνουν να θες να γυρίσεις την επόμενη σελίδα, θέλοντας να μάθεις πώς το ανθρώπινο σώμα και το ανθρώπινο μυαλό παλεύει με τα όριά του.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version