Site icon runnfun.gr

Τζιτζικώστας: Στηρίζουμε τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, που αφήνει αναπτυξιακό αποτύπωμα και έχει εθνικό συμβολισμό

Τζιτζικώστας: Στηρίζουμε τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, που αφήνει αναπτυξιακό αποτύπωμα και έχει εθνικό συμβολισμό

Ηχηρό μήνυμα και κάλεσμα για μαζική συμμετοχή δρομέων κάθε ηλικίας από ολόκληρη τη χώρα στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έστειλε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, τονίζοντας τα πολύπλευρα μηνύματα που στέλνει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας. Οι εγγραφές για τη διοργάνωση της Κυριακής 14 Απριλίου 2019 συνεχίζονται μέχρι τις 7 Μαρτίου.«Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την αξία που διαθέτει και για το αναπτυξιακό αποτύπωμα που αφήνει ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ο οποίος έχει βοηθήσει καταλυτικά στην προσπάθεια που κάνουμε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Εκτός από το σημαντικό όφελος για την οικονομία, την κοινωνία και τον τουρισμό μας, είναι μία διοργάνωση που έχει επίσης έναν εθνικό συμβολισμό», τόνισε αρχικά ο κ. Τζιτζικώστας και συνέχισε κάνοντας ειδική αναφορά στους 1.250 εθελοντές της διοργάνωσης:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο “μπράβο” στους ανθρώπους της διοργάνωσης, οι οποίοι κάθε χρόνο την κάνουν να μεγαλώνει. Αξίζει όμως ένα μεγάλο “ευχαριστώ” και στους εθελοντές, που αποτελούν την ψυχή του Μαραθωνίου και αφιερώνουν ημέρες και εβδομάδες από τη ζωή τους με μοναδική ανταμοιβή τη χαρά της προσφοράς και της συμμετοχής στο δρομικό κίνημα. Ο εθελοντισμός βρίσκεται στην ψυχή του Έλληνα, χάρη στην οποία στέκεται σήμερα όρθια η χώρα μας».

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας κατέληξε απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο και υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχίζει να στηρίζει αμέριστα τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Βόρειας Ελλάδας:
«Ως Περιφέρεια βρισκόμαστε δίπλα σας από την πρώτη στιγμή, επειδή πιστέψαμε σ’ αυτό που κάνατε, επειδή πιστεύουμε στο δρομικό κίνημα και στα οφέλη που προσφέρει για την υγεία και για την κοινωνία μας. Κάνετε μία εξαιρετική προσπάθεια, η οποία σηκώνει ψηλά τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία, γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας».

Οι ομαδικές εγγραφές συνεχίζονται μέχρι τις 15 Μαρτίου και οι ατομικές εγγραφές μέχρι τις 20 Μαρτίου. 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version