Site icon runnfun.gr

Τρεις ομαδικές διακρίσεις για τον ΣΕΕΔΑ στο TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019

Τρεις ομαδικές διακρίσεις για τον ΣΕΕΔΑ στο TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019

Στο βάθρο των νικητών βρέθηκε ο Σύλλογος Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών σε όλες τις αποστάσεις του 1ου Trimore Multisports Tour – Kastoria 2019 που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 21-23 Ιουνίου στην γραφική πόλη της δυτικής Μακεδονίας!

Η λίμνη Ορεστιάδα για την κολύμβηση και ο περιβάλλων χώρος με τον γύρο της λίμνης για την ποδηλασία και τον γύρο της χερσονήσου της πόλης για το τρέξιμο, αποδείχτηκαν εξαιρετικό τερέν για μια τόσο φιλόδοξη και υψηλού επιπέδου διοργάνωση.

Την πρώτη ημέρα στην Ολυμπιακή απόσταση ο ΣΕΕΔΑ συμμετείχε με μια ομάδα από τρεις διαφορετικές πόλεις, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βέροια αποτελούμενη από τον Αναστάσιο Καραβανά στην κολύμβηση (1500μ.), τον Παναγιώτη Λέκα στην ποδηλασία (52χλμ.) και τον Κωνσταντίνο Βεργώνη στο τρέξιμο (10χλμ.) οι οποίοι με εκπληκτική εμφάνιση κέρδισαν την πρώτη θέση!

Για όσους δεν γνωρίζουν τους πρωταθλητές μας: ο κολυμβητής της ομάδας είναι ο Αναστάσιος Καραβανάς ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Τεχνικής Κολύμβησης με διακρίσεις στις μεγάλες αποστάσεις τόσο στη πισίνα όσο και σε αποστάσεις open water ατομικές και ομαδικές, ο ποδηλάτης της ομάδας είναι ο Παναγιώτης Λέκας ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και χρυσός Βαλκανιονίκης με αμέτρητες επιτυχίες σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα σε διοργανώσεις ποδηλασίας δρόμου και σε αγωνίσματα πίστας, ο δρομέας της ομάδας είναι ο Κωνσταντίνος Βεργώνης ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της χειροσφαίρισης του δημοφιλέστερου αθλήματος σάλας στην Ευρώπη και νυν ορεινός δρομέας.

Στην Half Olympic Distance ο Σύλλογος Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών συμμετείχε συνθέτοντας δυο Multisports ομάδες συμμαχώντας με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Καστοριάς και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βέροιας!

Οι Παγκόσμιες πρωταθλήτριες της Τεχνικής Κολύμβησης Ραμπέα Ιατρίδου και Δήμητρα Δημητροπούλου βρέθηκαν μαζί στην εκκίνηση της κολύμβησης για να διανύσουν στα νερά της λίμνης τα 750μ. και να δώσουν σκυτάλη στις δυο ποδηλάτριες του ΣΕΕΔΑ, την Κλεοπάτρα Ρήμου και την Σάντυ Μπίζιου, μητέρα και κόρη που για λίγα λεπτά βρέθηκαν αντίπαλες στην απόσταση των 26χλμ και να δώσουν την τελική σκυτάλη στους δρομείς των ομάδων τον Νίκο Παπανώτααπό τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βέροιας και την Ελένη Αποστόλογλου σταθερό μέλος της ΣΕΕΔΑ running team τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι τερμάτισαν τα 5χλμ. φέρνοντας τις ομάδες μας στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version