Site icon runnfun.gr

Τρέχουμε και διασκεδάζουμε στο Πεδίο Άρεως

Τρέχουμε και διασκεδάζουμε στο Πεδίο Άρεως

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος  «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ανάδειξη του πανέμορφου πάρκου «ΠΕΔΙΟΝ  ΆΡΕΩΣ», σε συνδιοργάνωση με τη Περιφέρεια Αττικήςόπως είχε προαναγγελθεί συνεχίζει τις εκδηλώσεις «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ». Με την ευκαιρεία της συναυλίας του μουσικού συγκροτήματος «Χαΐνηδες» 12/9/2018 καλεί όλο τον κόσμο για τρέξιμο στο Πάρκο του Πεδίου Άρεως.

Εκκίνηση 19:00  ώστε μετά το τέλος να έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την συναυλίαμε τους «ΧΑΪΝΗΔΕΣ» που ξεκινά 20:30-21:00 στην πάνω πλατεία μπροστά στο ALSOS (Οικονομίδη). Διαδρομή: Εκκίνηση Άγαλμα Κων/νου, πρώτη στροφή δεξιά περνάμε από το Άγαλμα της Αθηνάς, Αγ. Χαράλαμπο, Αγ Ταξιάρχες με το άγαλμα του Υψηλάντη, δεξιά στον πανέμορφο δρόμο με τις προτομές των Ηρώων του 1821, αριστερά μικρό στρωμένο χωμάτινο κομμάτι.

Θα είμαστε ελεύθεροι να επιλέξουμε διαδρομή, χωρίς κανένα κόστος για τον συμμετέχοντα.

Σε όλους τους συμμετέχοντες με την εγγραφή τους θα δοθεί τεχνικό μπλουζάκι. Οι Αθηναίοι Δρομείς ανταποκρίνονται και στο αίτημα των αθλουμένων για δημιουργία και μη ανταγωνιστικών εκδηλώσεων, όπως την αντίστοιχη επιτυχημένη της 1/8/2018. Δεν θα υπάρχει λοιπόν χρονομέτρηση και βραβεύσεις των πρώτων. Θα υπάρχει χώρος φύλαξης των πραγμάτων των αθλητών.

Εγγραφέςhttps://www.athenianrunnersclub.gr/register/#1536062966721-5766cfa9-601e

 

 

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version