Site icon runnfun.gr

Τραγικός επίλογος: Νεκρή βρέθηκε στην Ικαρία η βρετανίδα αστροφυσικός και δρομέας

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση της αστροφυσικού /Φωτογραφία: ikariaki.gr

Εντοπίστηκε πριν από λίγο στην Ικαρία σορός που φέρεται να ανήκει στην αγνοούμενη βρετανίδα αστροφυσικό και δρομέα, που τα ίχνη της είχαν χαθεί από την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πτώμα της βρετανίδας αστροφυσικού, Νάταλι Κρίστοφερ της εντόπισε σε χαράδρα με μεγάλο βάθος στην περιοχή «Εξω Φάρος εθελοντής» πυροσβέστης που βοηθούσε στις εκταταμένες έρευνες στην Ικαρία, περίπου 1,5χλμ από το σημείο που εξαφανίστηκε, ενώ αγνοείτο από τη Δευτέρα.

Η σορός βρέθηκε σε μεγάλο βάθος, η 34χρονη Νάταλι Κρίστοφερ αναγνωρίστηκε από τα ρούχα της, ενώ φαίνεται ότι την έχει καταπλακώσει και μεγάλος βράχος που αποκολλήθηκε κατά την πτώση της.

Πολυμελής ομάδα της ΕΜΑΚ και κλιμάκιο της αστυνομίας με εκπαιδευμένους σκύλους, καθώς και η Δίωξη Ανθρωποκτονιών έχουν σπεύσει στο σημείο όπου βρίσκεται η σορός.

Το σημείο όπου έγραψε τον επίλογο της η άτυχη βρετανίδα, φαίνεται να είναι αρκετά δύσβατο, ωστόσο υπάρχει τεράστια κινητοποίηση.

Στο σημείο αυτό βρίσκονται και οι φίλοι της άτυχης κοπέλας, οι οποίοι βοηθούσαν και στις έρευνες. Ο σύντροφος της κοπέλας έχει ειδοποιηθεί και αναμένεται η επίσημη ταυτοποίηση.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version