Site icon runnfun.gr

Το SUP event στο Spetses Mini Marathon “έκλεψε” την παράσταση

Το SUP event στο Spetses Mini Marathon “έκλεψε” την παράσταση

Έχει καταντήσει μονότονο πια. Το Spetses SUP Event by BIC® να κλέβει την παράσταση στα αθλητικά event της χώρας. Κάτι τέτοιο συνέβη (ξανά) στο Spetses Mini Marathon, όπου οι ομάδες του Γιάννη Δρυμωνάκου και της Τζένης Μελιτά διασταύρωσαν τα… κουπιά τους.

Το ιδιαίτερα εντυπωσιακό άθλημα της όρθιας σανιδοκωπηλασίας κερδίζει μέρα με την ημέρα περισσότερους θαυμαστές που αναζητούν κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Τελικά ο Γιάννης Δρυμωνάκος κατάφερε να πάρει τη νίκη και να στεφθεί για μια ακόμα φορά… πρωταθλητής το Σάββατο το μεσημέρι, κάτι που το site μας υπόσχεται ότι δεν θα συμβεί την επόμενη φορά, αφού το runnfun.gr θα κατέβει στη διοργάνωση μόνο για το “χρυσό”.

Το πιο ωραίο με τη διοργάνωση του Spetses SUP Event by BIC® είναι ότι ενώ οι περισσότεροι είναι λίγο διστακτικοί, τελικά τα δίνουν όλα και μένουν στην παραλία μετά το τέλος του αγώνα, συνεχίζοντας τις βόλτες με τις σανίδες μέχρι λίγο πριν τη δύση του ηλίου.

Στις Σπέτσες, πάντως, την επομένη του event, δηλαδή την Κυριακή, οι πιτσιρικάδες δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και πήρα το βάπτισμα του πυρός στο άθλημα.

Πλέον άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Spetsathlon που θα διεξαχθεί στις Σπέτσες τον Μάιο του 2019.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version