Site icon runnfun.gr

Το νερό ΑΥΡΑ στο πλευρό των δρομέων του Μαραθωνίου της Θεσσαλονίκης

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, σταθερός υποστηρικτής του δρομικού κινήματος της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη και στο πλευρό των αθλητών που συμμετείχαν στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος». Με ενθουσιασμό και αγωνιστική διάθεση, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στηρίζει τη συμμετοχή, την προσπάθεια και την επιμονή του κάθε δρομέα, προσφέροντάς ενυδάτωση και αναζωογόνηση σε κάθε διαδρομή!

Ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 2 Απριλίου, προσέλκυσε 20.729 δρομείς όλων των ηλικιών από όλη τη χώρα αλλά και το εξωτερικό. Η AVRA Running Team ήταν παρούσα και σε αυτόν τον αγώνα, με περισσότερους από 60 δρομείς, εργαζομένους και φίλους της Coca-Cola Τρία Έψιλον, για να στηρίξει την διοργάνωση και την προσπάθεια όλων των συμμετεχόντων!

Η δροσιά του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, στην παραλία της Θεσσαλονίκης και το δυναμικό σύνθημα «Τρέχουμε Μαζί», ενέπνευσαν και ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους, παροτρύνοντάς τους  να  ξεπεράσουν τα όριά τους και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Μετά τον τερματισμό το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ περίμενε όλους τους δρομείς στο περίπτερό του στο πάρκο των χορηγών για να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες μετά τη δρομική τους εμπειρία.

Tο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει και «αγκαλιάζει» τις σημαντικότερες αθλητικές δράσεις στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη τη χώρα, δράσεις που στηρίζουν τον αθλητισμό ενώ παράλληλα αναδεικνύουν την ομορφιά της Ελλάδας, φέρνουν τους ανθρώπους κοντά και ενισχύουν τις τοπικές κοινωνίες. Με το σύνθημα «Τρέχουμε μαζί» το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ μαζί με την AVRA Running Team είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι όλων των Ελλήνων δρομέων!

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Με σταθερή παρουσία εδώ και 27 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εμφιαλώνεται από το 1989 στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6×1,5lt και 12x500ml). Tο 2005 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ λάνσαρε το ΑΥΡΑ Bloom, το Πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml), Το 2006, λάνσαρε επίσης το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση. Με προσανατολισμό την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει με δράσεις τόσο την κοινωνία όσο και το περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα στο www.avrawater.gr,www.facebook.com/avrawater.grκαι www.youtube.com/avrawater

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Με παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά εδώ και 48 χρόνια, η Coca‑Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca‑Cola HBC, αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Μέσω ενός δικτύου εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα που περιλαμβάνει 25 γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει και εμπορεύεται τόσο τα προϊόντα της The Coca‑Cola Company (Coca‑Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, illyissimo και τα mixers Schweppes), όσο και τα προϊόντα που έχει αναπτύξει ως εταιρεία (Amita, Frulite, και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ), ενώ επίσης διανέμει τα snacks TSAKIRIS, τα ενεργειακά ποτά Monster και τον καφέ Lavazza. Η Coca‑Cola Τρία Έψιλον προσφέρει επίσης ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών, που περιλαμβάνει προϊόντα των οίκων Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου, Brown-Forman και Gruppo Campari.

Μάθετε περισσότερα στο www.coca-colahellenic.grκαι στο Facebook:www.facebook.com/CocaCola3E

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version