Site icon runnfun.gr

Το νέο Neymar Jr. Mercurial Vapor Speed Freak της Nike είναι φτιαγμένο για τους πιο γρήγορους παίκτες του γηπέδου

Το νέο Neymar Jr. Mercurial Vapor Speed Freak της Nike είναι φτιαγμένο για τους πιο γρήγορους παίκτες του γηπέδου

Η υψηλή ταχύτητα είναι κυρίαρχο χαρακτηριστικό του DNA του παιχνιδιού του Neymar Jr. O Βραζιλιάνος των ακριβών μεταγραφών ξεχωρίζει για το βηματισμό, γεμάτο ένταση και δυναμισμό, τις γρήγορες τρίπλες και τα εκτυφλωτικά σπριντ του. Το πάθος του για την ταχύτητα δεν περιορίζεται μόνο στα στενά όρια του γηπέδου αλλά διοχετεύεται στην αγάπη του για το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η αδυναμία του για την ταχύτητα εντός και εκτός γηπέδων αποτελεί την έμπνευση για το special edition μοντέλο της Nike, Neymar Jr. Mercurial Vapor Speed Freak.

Το νέο μοντέλο έχει σχέδιο που παραπέμπει σε αγώνες αυτοκινήτων και εμπνέεται από το γρήγορο στυλ του Neymar Jr. στο παιχνίδι. Στο επάνω μέρος έχει ένα ασημί μεταλλικό σχέδιο ενώ από τη μέση μέχρι και τη σόλα καλύπτεται από ένα καρό μοτίβο σε κόκκινο και μαύρο, σαν τη σημαία στη γραμμή τερματισμού των αγώνων αυτοκινήτων. Στο πίσω μέρος αναγράφονται ο θρυλικός αριθμός 10, που φορά ο Neymar Jr. όταν αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής Βραζιλίας, τα εμβληματικά λογότυπα της Nike, σχέδια από παλαιότερα ποδοσφαιρικά μοντέλα, καθώς και μερικά από τα προσωπικά μότο του παίκτη όπως «Sonho Dourado» (χρυσό όνειρο), «Alegria» (χαρά), «IV» και «Shhh».

Το μοντέλο είναι ήδη διαθέσιμο στο nike.com και στα καταστήματα Nike.

Σχετικά με την NIKE, Inc. Η NIKE, Inc., με έδρα κοντά στο Beaverton του Όρεγκον, είναι ο κορυφαίος σχεδιαστής, υπεύθυνος μάρκετινγκ και διανομέας αυθεντικών ειδών αθλητικών παπουτσιών, ρούχων, εξοπλισμού και αξεσουάρ για μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων άθλησης και φυσικής κατάστασης. Τα θυγατρικά brand που ανήκουν εξ ολοκλήρου στη NIKE, Inc. περιλαμβάνουν την Converse, η οποία είναι ο σχεδιαστής, υπεύθυνος μάρκετινγκ και διανομέας ειδών αθλητικών παπουτσιών, ρούχων και αξεσουάρ, και την Hurley, η οποία είναι ο σχεδιαστής, υπεύθυνος μάρκετινγκ και διανομέας ειδών παπουτσιών, ρούχων και αξεσουάρ για σέρφινγκ και νεανικό lifestyle. Για περισσότερες πληροφορίες, τα έσοδα και άλλα οικονομικά στοιχεία της NIKE, Inc. είναι διαθέσιμα στον διαδικτυακό τόπο http://investors.nike.com. Οι ιδιώτες μπορούν επίσης να επισκεφθούν τον διαδικτυακό τόπο  http://news.nike.com και να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο @NIKE.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version