Site icon runnfun.gr

To Keep Running… τρέχει την Παρασκευή (17:00) με τον Γιώργο Λουφέκη

Άλλη μια εκπομπή για το 2022 για το Keep Running στη φιλόξενη συχνότητα του Starx.gr. Η μοναδική εκπομπή για το τρέξιμο στην Ελλάδα ανεβάζει στροφές και αυτή τη φορά έχει στο στούντιο τον Γιώργο Λουφέκη επικεφαλής της ομάδας L-crew.

Ο Γιώργος Λουφέκης δίνει απαντήσεις για όσους ξεκινούν το τρέξιμο, αλλά και σε εκείνους που θέλουν να βάλουν νέους στόχους.

Παράλληλα ο καρδιολόγος Μανώλης Καλλιέρης αναλύει τις εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε πριν ξεκινήσουμε, αλλά και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας στον κόσμο του running.

Η εκπομπή που παρουσιάζουν η Ειρήνη Σαββοπούλου και ο Γιώργος Παπαδημητρόπουλος, κάνει τη βόλτα της στο καλεντάρι των αγώνων, από την Αθήνα μέχρι το Ναύπλιο, την Ύδρα και την Εύβοια μεταφέρει εικόνες και πληροφορίες για τους προσεχείς αγώνες.

Μη χάσετε την 3η εκπομπή της σεζόν, που ξεκίνησε μαζί με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και συντροφεύει τους δρομείς κάθε Παρασκευή στις 17:00 στη συχνότητα του starx.gr

Για παρατηρήσεις, αιτήματα και ότι άλλο θελήσει κανείς, η επικοινωνία γίνεται μέσω των social media σε facebook και Instagram.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version