Site icon runnfun.gr

Το Keep Running… γλακά στην Κρήτη!

Μια μεγάλη βόλτα στην Κρήτη κάνει το Keep Running αυτής της εβδομάδας και παρουσιάζει αγώνες και σχέδια για τη σεζόν που έφυγε, αλλά και για το 2023.

Από το Λασίθι και το Ηράκλειο, μέχρι το Ρέθυμνο και τα Χανιά στο οδοιπορικό του Keep Running συμμετέχουν διοργανωτές και σύλλογοι που «εκμεταλλεύονται» τις πανέμορφες τοποθεσίες του νησιού για να διοργανώσουν όμορφους αγώνες με στόχο την ανάδειξη του τόπου και της πολιτιστικής κληρονομιάς της Κρήτης.

Ο Νίκος Τζωρτζάκης από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ιεράπετρας, ο Γιώργος – Βενιζέλος Αλεβιζάκης από τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης, ο Εμμανουήλ Κωνσταντουλάκης επικεφαλής της Χοχλιός Team και διοργανωτής αγώνων (Κέρη Cross Country Race), ο Δημήτρης Λαχνιδάκης εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Ρεθύμνης και διοργανωτής του Νικηφόρειου Δρόμου και του Γύρου Ρεθύμνου, αλλά και η Λίνα Ψούνη από τον Άνεμο Χανίων, συντροφεύουν τον Γιώργο Παπαδημητρόπουλο και την Ειρήνη Σαββοπούλου σε αυτό το ταξίδι και μιλούν για τον αθλητικό τουρισμό και τους αγώνες.

Μη χάσετε την 6η εκπομπή της σεζόν και συντροφεύει τους δρομείς κάθε Παρασκευή στις 17:00 στη συχνότητα του starx.gr

Για παρατηρήσεις, αιτήματα και ότι άλλο θελήσει κανείς, η επικοινωνία γίνεται μέσω των social media σε facebook και Instagram.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκπομπής είναι το irunmag.gr και το runnfun.gr.

Δείτε την εκπομπή με ένα κλικ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version