Site icon runnfun.gr

Το Arla Protein συμμετέχει στο πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή» στο δρόμο για το Τόκιο!

Το Arla Protein, αρωγός σε πρωτοβουλίες υποστήριξης Ελλήνων αθλητών, συμμετέχει φέτος στο πρωτοποριακό πρόγραμμα «Υιοθετήστε ένα Αθλητή» της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της ολυμπιακής χρονιάς, η εταιρία ανακοίνωσε επίσημα την στήριξή προς τους αθλητές Κωνσταντίνο Γκελαούζο (Μαραθώνιος), Περικλή Ηλία (Ορεινή Ποδηλασία), Απόστολο Χρήστου (Κολύμβηση), Βασιλεία Καραχάλιου (Ιστιοπλοΐα), Αναστασία Μαρινάκου (Στίβος) και Ελισάβετ Πεσιρίδου (Στίβος), συμβάλλοντας έμπρακτα στο στόχο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, που είναι η μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση με τα ελληνικά χρώματα.

Η CEO της Arla Foods, Άντζελα Κοτρότσου δήλωσε: «Η συνεργασία με την ΕΟΕ αποτελεί ύψιστη τιμή για εμάς. Θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο το σπουδαίο εγχείρημα των Ελλήνων αθλητών να βρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της ΔΟΕ, Σπύρος Καπράλος, δήλωσε: «Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του Arla Protein να συμμετάσχει στο πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή». Στόχος μας είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες αθλητές, να δώσουν το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο».

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version