Site icon runnfun.gr

Το Arla PROTEIN Έζησε Δυνατά στο 7ο Spetsathlon!

Το Arla PROTEIN Έζησε Δυνατά στο 7ο Spetsathlon!

Spetses Island 10/05/2019. Spetsathlon2019 / photos Angelos Zymaras

H Arla Foods Ελλάς έδωσε δυναμικό  παρών, για 3η συνεχόμενη χρονιά, με την σειρά της Arla PROTEIN, στο  7ο Spetsathlon, όπου συμμετείχε ως επίσημος χορηγός των αγώνων, που πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες  10-12 Μαΐου, προσφέροντας μοναδικές στιγμές συγκίνησης και απόλαυσης στο κοινό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα ArlaPROTEINSportsTeam με 31 αθλητές , στέφθηκε νικήτρια για ακόμη μια χρόνια, κερδίζοντας συνολικά 16 μετάλλια στους τριαθλητικούς και κολυμβητικούς αγώνες της διοργάνωσης καθώς και στο Charity4Sports 5Krun.

Spetses Island 10/05/2019. Spetsathlon2019 / photos Angelos Zymaras

Έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα τις ανάγκες των αθλουμένων, το Arlaprotein στήριξε τους αθλητές και φίλους του, μέσα από 2 πρωτοβουλίεςκατά τη διάρκεια της διοργάνωσης:

Έδωσε την ευκαιρία σε όλους όσοι επισκέφθηκαν το ΑrlaPROTEINπερίπτερο, που είχε στηθεί στην πλατεία του Ποσειδωνίου,να δοκιμάσουν όλη την προϊοντική σειρά ΑrlaPROTEIN, η οποία αποτελείται από ροφήματα γάλακτος, επιδόρπια γάλακτος/γιαούρτια,cottagecheeseκαι κίτρινο τυρί, γεμίζοντας τους με τόνωση, ενέργεια και απόλαυση! Μεγάλη επιτυχία γνώρισαν τα 2 καινούργια προϊόντα, που έχει πρόσφατα φέρει το ArlaPROTEINστην αγορά, τοΡόφημα Γάλακτος με γεύση Φράουλα και το MilkshakeTropical.

Παράλληλα, τo ArlaPROTEIN,σε ένα ξεχωριστό recoveryarea, στήριξε όλους τους αθλητές μέσα από ένα πρόγραμμα αποθεραπείας, που περιελάμβανεstretching από εξειδικευμένους επαγγελματίεςπροπονητές, προκειμένου να διασφαλιστεί, με τον καλύτερο τρόπο, η ολοκλήρωση της αγωνιστικής τους δράσης.

Το ArlaPROTEINRecoveryareaοργανώθηκε σε συνεργασία με το Γυμναστήριο ΤrainingRoomτου γνωστού πρωταθλητή κολύμβησης, γυμναστή και διατροφολόγου Δ. Κουλούρη.

Spetses Island 10/05/2019. Spetsathlon2019 / photos Angelos Zymaras

Η CEO της Arla Foods Ελλάς, κα Άντζελα Κοτρότσου δήλωσε:«Κάθε Spetsathlon εκ προοιμίου αποτελεί, μια επιτυχημένη διοργάνωση αλλά και ένα ιδανικό πλαίσιο συνεργασίας για το ArlaPROTEIN. Η φετινή χρόνια, μας επέτρεψε όμως να προσεγγίσουμε περισσότερο το κοινό μας, τόσο μέσα από τα 2 νέα μας προϊόντα ArlaPROTEIN Ρόφημα Γάλακτος με γεύση φράουλα και MilkshakeTropical, όσο και μέσα από το πρόγραμμα αποθεραπείας, για το οποίο δεχτήκαμε και πολλά συγχαρητήρια. Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες στις αθλητικές δράσεις του τριημέρου και κυρίωςτους αθλητές μας, που με την φανέλα του ArlaPROTEIN, κατέκτησαν τόσες πολλές θέσεις στο βάθρο της διοργάνωσης επισφραγίζοντας την φιλοσοφία του ArlaPROTEIN: ‘ΖΗΣΕ ΔΥΝΑΤΑ’»

Δίνουμε ραντεβού τον Οκτώβριο στο SpetsesMiniMarathon2019.

Spetses Island 10/05/2019. Spetsathlon2019 / photos Angelos Zymaras

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version