Site icon runnfun.gr

Το απολαυστικό SwimRunHydra by Γιάννης Αργυρόπουλος

Το απολαυστικό SwimRunHydra by Γιάννης Αργυρόπουλος

Σε έναν μοναδικό προορισμό, το πανέμορφο νησί της Ύδρας, διοργανώθηκε ένας πρωτοπόρος και μοναδικός αγώνας με μεγάλη επιτυχία αυτή την εβδομάδα το SwimRunHydra .

Ένα γεγονός που, με τη βοήθεια της τοπικής κοινότητας, εθελοντές, δημοτικές αρχές, χορηγούς και αθλητές, ανάγκασε την αθλητική κοινότητα να μιλήσει για αυτό και θα συνεχίσει να μιλάει μέχρι το επόμενο, το οποίο έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζεται.

Όμως τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό να γίνει (σ.σ. λέμε τώρα) χωρίς την παρουσία του Γιάννη Αργυρόπουλου ο οποίος μαζί με την γνωστή και μη εξαιρετέα Λίτσα για άλλη μια φορά σας μεταφέρουν όλα όσα έγιναν στη διοργάνωση, με τη δική τους ξεχωριστή ματιά.

Όπως λέει και ο ίδιος ο Γιάννης: “Εμείς με την παρουσία μας (η Λίτσα κι εγώ) προσπαθήσαμε να κρατήσουμε ζωντανές και ανεξίτηλες στιγμές από αυτό το συγκεκριμένο γεγονός και να φροντίσουμε τον επόμενο χρόνο να φέρει περισσότερους ανθρώπους στο νησί.

Δείτε στιγμές της δράσης των αθλουμένων και όχι μόνο. Άλλωστε γνωρίζετε την “ζημιά” που κάνουμε… Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν την ευκαιρία να είμαστε δίπλα τους”.

Απολαύστε το βίντεο

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version