Site icon runnfun.gr

Το… αλατοπίπερο στο Spetsathlon λέγεται SUP! (pics)

Το... αλατοπίπερο στο Spetsathlon λέγεται SUP! (pics)

Δεν υπάρχει χρονομέτρηση. Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία. Δεν υπάρχει φαβορί. Και κάθε φορά ο αγώνας αυτός κερδίζει τις εντυπώσεις. Για τι μιλάμε; Μα φυσικά για το event της όρθιας κωπηλασίας ή κατά κόσμον SUP, το οποίο μέρα με την ημέρα κερδίζει περισσότερους οπαδούς.

To αλατοπίπερο…

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στο Spetsathlon 2018, όπως συμβαίνει κάθε φορά, το SUP έδωσε… νοστιμιά στη διοργάνωση. Στην παραλία του Άγιου Μάμα, λίγο μετά το φινάλε των κολυμβητικών αγώνων, το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στην τέντα της BIC SUP.

Εκεί που δημιουργήθηκαν οι ομάδες που για ακόμα μια φορά έκλεψαν την παράσταση. Οι συμμετέχοντες κάθε χρόνο γίνονται περισσότεροι, αφού το SUP είναι ένα άθλημα που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που κάνει κάποιος διακοπές.

Παρά το γεγονός ότι το ελαφρύ κυματάκι δυσκόλεψε τις προσπάθειες των συμμετεχόντων, ο αγώνας είχε πάθος και σασπένς και τελικά ανατροπές στα φαβορί, αφού τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, η Ευαγγελία Τσιορλίδα, η Πόλυ Χατζόγλου και η Βίβιαν Δράκου, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Ειρήνη Κολιδά, ο Χρήστος Μποφίλιος και άλλοι αθλητές, κολυμβητές, δημοσιογράφοι πήραν τα κουπιά και τη σανίδα τους και έδωσαν μια μεγάλη μάχη, η οποία κατέληξε σε ένα μεγάλο πάρτι με φωτογραφίες, χαμόγελα και τρελό κέφι.

Εσείς δεν έχετε παρά να το… ψάξετε. Τα event που ακολουθούν είναι αρκετά και μπορείτε και εσείς να λάβετε μέρος. Δείτε πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν ΕΔΩ

Επίσης αναζητήστε στις παραλίες όλης της Ελλάδας τα ειδικά σημεία που μπορείτε να νοικιάσετε μια σανίδα και δοκιμάστε το. Είναι σίγουρο ότι δεν θα χάσετε.

Διαβάστε ακόμα: Σπουδαίοι αθλητές από το εξωτερικό στο Agios Nikolaos on SUP 2018 (vid)

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version