Site icon runnfun.gr

Τα κανάλια Novasports «τρέχουν» στον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Τα κανάλια Novasports στηρίζουν για τρίτη συνεχή χρονιά τον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ως Χορηγός Επικοινωνίας, δίνοντας έτσι στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Βόρειας Ελλάδας, τη δυνατότητα να προβάλει τα ιδεώδη και τις αξίες του Μαραθώνιου Δρόμου!

Η χορηγική συμμετοχή των αθλητικών καναλιών της Nova εντάσσεται στο πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Forthnet και συγκεκριμένα, στον πυλώνα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Η στήριξη των καναλιών Novasports αποδεικνύεται έμπρακτα και με τη συμμετοχή της ομάδας “Novasports Running Team” που δίνει σταθερά το «παρών» στη διοργάνωση και αυτή τη φορά αναμένεται μεγαλύτερη από ποτέ! Δηλώσεις συμμετοχής στην ομάδα, η οποία θα τρέξει το Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ., πραγματοποιούνται μέσα από 26 Καταστήματα Forthnet των νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας & Πιερίας.

Η ομάδα “Novasports Running Team” έχει τη δική της ξεχωριστή σελίδα στο website των αθλητικών καναλιών novasports.gr (http://atgm.us6.list-manage.com/track/click?u=f648d77922&id=ceb942ec3c&e=522d825322), καθώς και hashtag #NovasportsRunningTeam.

Ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ Τρίτων Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την AIMS, με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και υποστηρίζεται από τους θεσμικούς πολιτειακούς φορείς, καθώς και τους εθελοντικούς φορείς υποστήριξης, όπως αυτοί φαίνονται στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version