Site icon runnfun.gr

Συλλυπητήρια από τους συλλόγους δρομέων για την απώλεια του Νίκου Χούμα

Ο Φεβρουάριος δεν έφερε ευχάριστα νέα στον Σύλλογο μας. Εδώ και λίγη ώρα θρηνούμε την απώλεια του αγαπημένου μας Προέδρου Νίκου Χούμα. Όπως είναι γνωστό, ο Νίκος αντιμετώπιζε εδώ και πολύ καιρό, σοβαρά προβλήματα υγείας αλλά ως γνήσιος αγωνιστής κατάφερνε να κερδίζει τις μάχες. Την τελευταία όμως μάχη δεν κατάφερε να την κερδίσει.


Ο Σύλλογος μας εύχεται ολόψυχα συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Με νεότερη ανακοίνωση θα σας πληροφορήσουμε για τον τόπο και την ώρα της νεκρώσιμης ακολουθίας.

Νίκο θα ζεις πάντα στο μυαλό αλλά και στην καρδιά όλων μας.

Το Δ.Σ. του ΣΔΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΟΣΛΜΑ-Υ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) εκφράζουν την βαθειά τους θλίψη για την απώλεια του φίλου και Προέδρου του ΣΔΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Νίκου Χούμα. Αγωνιστής, γνήσιο τέκνο του καπετάνιου της Ευαγγελίστριας, πάλεψε τα τελευταία χρόνια με την ασθένεια του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στον ΣΔΥ ΠΕΙΡΑΙΑ και σε όλο το δρομικό κίνημα που έχασε ένα διαμάντι.

Καλό ταξίδι Νίκο.

ΣΔΥ Αθήνας

Ο Νίκος Χούμας ήταν ο Πρόεδρος του ιστορικού ΣΔΥ Πειραιά, ο Συναθλητής των Δρομέων, ο Φίλος ο καλός και πάντα η παρουσία του δημιουργούσε ένα κλίμα εμπιστοσύνης ανάμεσα στους Συλλόγους της δρομικής Κοινότητας. Εκφράζουμε τα θερμά μας Συλλυπητήρια στην Οικογένειά του, στην Οικογένεια του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά και σε όλους όσους τον αγάπησαν.

Καλό σου Ταξίδι, Φίλε Νίκο,

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version