Site icon runnfun.gr

SUPing therapy μόνο για κορίτσια στις 7 και 8 Ιουλίου!

SUPing therapy μόνο για κορίτσια στις 7 και 8 Ιουλίου!

Αγαπάς την θάλασσα και το καλοκαίρι και σου αρέσουν οι outdoor activities, να η ευκαιρία, πάρε τις φίλες σου και έλα για ένα Σαββατοκύριακο μόνο για κορίτσια με πολλές δραστηριότητες και εκπλήξεις, σε έναν από τους ωραιότερους κόλπους της Αττικής και μόλις μισή ώρα από το κέντρο Αθηνάς.

Στις 7 και 8 Ιουλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ιστιοπλοϊκού ομίλου Πόρτο Ράφτη με την ευγενική υποστήριξη της εταιρίας ΒIC θα διεξαχθεί το event μας μην το χάσεις να είσαι εκεί.

Το girls camp περιλαμβάνει την εκμάθηση SUP (stand up paddle) όρθια σανιδοκωπηλασία και όλα τα είδη SUP:

SUP yoga
SUP Pilates
SUP tour, (SUP surf αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες)

Τα κορίτσια θα μπορούν να δοκιμάσουν scuba diving και να γνωρίσουν τον βυθό σε ένα εισαγωγικό μάθημα. Θα γίνουν σεμινάρια αυτοάμυνας Brazilian Jiu jitsu ,εισαγωγή σε άμυνα όταν βρεθούμε με την πλάτη στο έδαφος, αποφυγή επικίνδυνων καταστάσεων (body language) και πως να συμπεριφερόμαστε σε δύσκολες καταστασεις.

Safety first σεμινάρια πρώτων βοηθειών για το πως θα δώσουμε τις πρώτες βοήθειες σε κάποιων που κινδυνεύει κοντά μας.

Morning Pilates και sunset yoga aqua Zumba με την σωστή καθοδήγηση εμπείρων γυμναστών θα σε τονώσουν και θα σου δώσουν την ενέργεια που χρειάζεσαι.

Πλήρες πρόγραμμα διατροφής με healthy λιχουδιές και ενδιάμεσα snack σε συνδυασμό με συμβουλές για διατροφή και λιπομετρήσεις. Tο event θα κλείσει με ένα closing barbeque party με ωραίες μουσικές επιλογές.

Θα γίνουμε μια μεγάλη παρέα, θα διασκεδάσουμε και θα γυμναστούμε ταυτόχρονα.

Για πληροφορίες

facebook sup_port
Παπαγιαννακου Αλεξανδρα
τηλ 6985020705
alex.papagiannakou@gmail.com

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version