Site icon runnfun.gr

Super Μερούσης στο Spetses Mini Marathon – Το Runnfun ήταν εκεί – Αποτελέσματα

Το 6ο Spetses Mini Marathon ολοκληρώθηκε και για άλλη μια φορά άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Από τη μία η εξαιρετική ατμόσφαιρα, από την άλλη ο ένας χρόνος που θα χρειαστεί για τους χιλιάδες πιστούς να επιστρέψουν και να ξαναζήσουν αυτές τις μοναδικές στιγμές.

Περισσότεροι από 4.000 αθλητές όλων των ηλικιών συμμετείχαν στα αγωνίσματα (τρέξιμο: 5χλμ, 10 χλμ, 25 χλμ, κολύμβηση: 3 χλμ, 5 χλμ, αλλά και στους παιδικούς αγώνες) σε μια διοργάνωση που συγκέντρωσε συμμετέχοντες και επισκέπτες από 20 χώρες με την πληρότητα στα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια του νησιού να φτάνει το 90%. Με πρόχειρους υπολογισμούς αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι βρέθηκαν το συγκεκριμένο τριήμερο στο νησί της Μπουμπουλίνας.

Καθόλου άσχημα, αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.

Στους αγώνες δρόμου, την πρώτη θέση και μάλιστα με εντυπωσιακό χρόνο στα 25 χιλιόμετρα, μια διαδρομή που είναι ίσως από τις δυσκολότερες στο είδος, ο Χριστόφορος Μερούσης έκανε 1:26:16 που είναι ρεκόρ διαδρομής. Η φοβερή Ντενίζ Δημάκη ήταν 1η στις γυναίκες με 1:44:33 και εξαιρετική προσπάθεια.

Στα 5 χλμ ο Γιώργος Ρουκλιώτης με 15:24 τερμάτισε πρώτος, ενώ στην πρώτη θέση στις γυναίκες η Μάρω Καπετάνη με 18:23.

Στα 10 χλμ ο Νίκος Δημητριάδης με 00:35:59 ήταν πρώτος, ενώ η εκπληκτική Μάγδα Γαζέα πήρε την πρώτη θέση στις γυναίκες με 00:38:05.

Οι διοργανωτές έκαναν τα πάντα για να ξεπεραστούν τα πολλά προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία που “χτύπησε” τις Σπέτσες το βράδυ της Παρασκευής και είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία μεγάλου όγκου συμμετεχόντων. Η εταιρία CLAB και η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Μαρίνα Κουταρέλλη κατάφεραν να περιορίσουν σημαντικά τα προβλήματα.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα με ένα κλικ ΕΔΩ

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο instagram και το facebook του runnfun.gr

Φωτογραφίες, βίντεο, αποτελέσματα και απονομές στο facebook της διοργάνωσης με ένα κλικ ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version