Site icon runnfun.gr

«Στον αέρα» η 4η ημέρα του “Dole –Techοno 293 European Championship”

«Στον αέρα» η 4η ημέρα του “Dole –Techοno 293 European Championship”

Η φράση «ή του ύψους ή βάθους» φαίνεται να ταιριάζει στις τελευταίες ημέρες κατά τη διάρκεια του DoleTechno 293 European Championship, καθώς από τις χαμηλές εντάσεις της τρίτης ημέρας, οι νεαροί αθλητές της ιστιοσανίδας κλήθηκαν να αγωνιστούν στον δυνατό άνεμο που επικράτησε κατά τη διάρκεια της τέταρτης. Όπως αναμενόταν, η πρώτη πιθανή εκκίνηση που είχε ανακοινωθεί για τη 1μ.μ. πήρε αναβολή μίας ώρας λόγω των καιρικών συνθηκών.

Με τον άνεμο δυνατό βορειοανατολικό στους 30 κόμβους, η πρώτη εκκίνηση δόθηκε για τις κατηγορίες των αγοριών στις 2 μ.μ., με τα αγόρια U17 να ολοκληρώνουν επιτυχώς τις τρεις κούρσες, με τον Αλέξανδρο Καλπογιαννάκη να οδηγεί την κατηγορία, ενώ τα αγόρια U15 επέστρεψαν στην παραλία περιμένοντας ειδοποίηση για δεύτερη εκκίνηση. Τελικώς, λόγω της έντασης του αέρα, οι «μικροί» κατάφεραν να ολοκληρώσουν μόνο δύο κούρσες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Λίγο αργότερα και εφόσον υπήρξε μικρή πτώση του ανέμου, οι κατηγορίες των κοριτσιών κατευθύνθηκαν στους δύο στίβους, ολοκληρώνοντας από δύο κούρσες.

Η λήξη ημέρας δόθηκε στις 6.30 το απόγευμα, καθώς υπήρχαν πολλές καθυστερήσεις καθόλη την ημέρα, ενώ αρκετά παιδιά ειδικότερα στις κατηγορίες κάτω των 15, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τον αγώνα, αφού η ένταση του ανέμου κούρασε αρκετά τους μικρούς αθλητές.

Τα αποτελέσματα ως τώρα διαμορφώνονται ως εξής:

Αγόρια – U17

Αlexandros KALPOGIANNAKIS (GRE)

Daniel Basik TASHTASH (ISR)

Roi HILLEL (ISR)

Κορίτσια – U17

Manon PIANAZZA (FRA)

Sharon KANTOR (ISR)

Daniela PELEG (ISR)

Αγόρια – U15

Konrad MACHURA (POL)

Alessandro MELIS (ITA)

Boris SHAW (GBR)

Κορίτσια – U15

Mika KAFRI (ISR)

Aleksandra WASIEWICZ (POL)

Amit SEGEV (ISR)

Η πρώτη πιθανή εκκίνηση για την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί να δωθεί στις 13:00 για τα αγόρια και 13:10 για τα κορίτσια, ενώ αναμένεται σημαντική πτώση του ανέμου.

Σχετικά links:

http://www.naovv.gr/

http://europeans2018.techno293.org/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version