Site icon runnfun.gr

Συγκίνηση για την Κατερίνα – Σημαιοφόρος στην τελετή λήξης (vid)

Η συγκλονιστική Κατερίνα Στεφανίδη χάρισε ακόμη μία τεράστια επιτυχία στη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Χαρίζοντας το πιο γλυκό ξενύχτι στους Έλληνες τα ξημερώματα του Σαββάτου, κατάφερε να κάνει δικό της το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ, τρίτο για τη χώρα μας κι έκτο συνολικά μετάλλιο.

Σκαρφαλώνοντας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου κατά την απονομή που έγινε σήμερα τα μεσάνυχτα, δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της στο άκουσμα του εθνικού ύμνου, προσφέροντας απέραντη υπερηφάνεια και συγκίνηση σε όλους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην Κατερίνα Στεφανίδη δόθηκε το χρίσμα μετά από κλήρωση με τον Λευτέρη Πετρούνια για να είναι σημαιοφόρος της τελετής λήξης για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΕ: 

«Σημαιοφόρος της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, αύριο Κυριακή 21 Αυγούστου,  θα είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη.

Η επιλογή προέκυψε έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Κατερίνας Στεφανίδη και του χρυσού Ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια στο αρχηγείο της ελληνικής αποστολής, παρουσία μελών του αρχηγείου».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version