Site icon runnfun.gr

RunLakeGitzi: Ενα φεστιβάλ αθλητισμού για όλους

RunLakeGitzi: Ενα φεστιβάλ αθλητισμού για όλους

Το #RunLakeGitzi είναι μία δράση της Κοινότητας Κεφαλοβρύσου Τρικάλων ως σμίξη αθλητισμού και περιβάλλοντος. Τελική μορφή πήρε τέλη Φεβρουαρίου. Δρώμενα υπάρχουν και άλλα παρόμοια και μη, και είναι ευτυχία τέτοιες πρωτοβουλίες.

Εμείς εδώ στο Κεφαλόβρυσο είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την 5η Μαΐου για τις παράλληλες δράσεις γύρω από τον κεντρικό άξονα, τον Δρόμο Υγείας των 1500 μέτρων.

Στις 11:00 ξεκινά ο Παραλίμνιος Δρόμος Υγείας με συμμετοχή ελεύθερη για όλες τις ηλικίες. Ο περιβάλλον χώρος της αναβαθμισμένης λίμνης Γκιτζή θα γεμίζει το μάτι του δρομέα, μικρού και μεγάλου, που θα τρέχει γύρω από τη λίμνη. Οι δρομείς θα έχουν την ανάμνηση και ικανοποίηση ότι ήταν οι πρώτοι που έτρεξαν και βοήθησαν στην υλοποίηση της δράσης ως ετήσιο θεσμό, θεσμό με κύρος με γνώμονα την άθληση και τη φύση.

Επιπρόσθετο θέλγητρο η ύπαρξη βαρκών.

Έπειτα στον εγγύς χώρο θα βρίσκεται η ΑΣΑΚ, η ακαδημία τοξοβολίας από την Καρδίτσα με εμπειρία σε ανάλογα δρώμενα ώστε όλοι μας να γνωρίσουμε το αρχαιότερο ολυμπιακό άθλημα. Όλοι μας θα δοκιμάσουμε με το τόξο! Στο χώρο θα βρίσκεται και η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων με σκακιέρες για να γίνουμε όλοι Κασπάροφ στη θέση του Κασπάροφ.

Σύλλογοι όπως ο ΑΣΤ Ηρακλής και η ΑΠΣ Ελληνορωμαϊκή πάλη θα πράξουν βιωματικά στο τόπο διεξαγωγής.

Η αγάπη μας για ποιοτική βόλτα στο Κεφαλόβρυσο δημιούργησε αυτό το γεγονός με βάση υποστήριξης τους εθελοντές και χορηγούς μας.

Σας περιμένουμε όλους! Πληροφορίες: http://runlakegitzi.blogspot.com/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version