Site icon runnfun.gr

Ραντεβού στις 17 Σεπτεμβρίου του 2018 για το 2ο Authentic Big Blue!

Μια μαγική εβδομάδα ελεύθερης κατάδυσης και γαστρονομίας ολοκληρώθηκε στην Αμοργό το Σάββατο το βράδυ, με εκδήλωση που έγινε στην Αγία Παρασκευή που είχε φυσικά Αμοργιανό άρωμα και γεύσεις.

Τιμήθηκαν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές και όλοι οι αθλητές και οι διοργανωτές του Authentic Big Blue με την εμπνεύστρια Βιβή Δρακά να είναι συγκινημένη και να ανακοινώνει την ημερομηνία της 2ης διοργάνωσης που θα ξεκινήσει στις 17 Σεπτεμβρίου του 2018 στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων.

Οι παρόντες, από τον Jean-Marc Barr και τον Gregory Forstner πρωταγωνιστές στην μεγάλη οθόνη, μέχρι τους παγκόσμιους πρωταθλητές Miguel Lozano, Homar Leuci, Natalia Sharkova, τον Έλληνα Άρη Ιωαννίδη που πρώτευσε στην άπνοια και πολλοί άλλοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της οργανωτικής επιτροπής και ήρθαν στην Αμοργό για να αποτίσουν φόρο τιμής στους θρύλους της ελεύθερης κατάδυσης, Jacques Mayol και Enzo Maiorca οι οποίοι ενέπνευσαν τον Luc Besson να γυρίσει την ταινία «Απέραντο Γαλάζιο» (1988) στα υπέροχα νερά της Αμοργού.

Αυτή η πρώτη διοργάνωση απέδειξε πως η Αμοργός μπορεί να γίνει το κέντρο του καταδυτικού κόσμου στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη.

Ήδη όσοι συμμετείχαν υποσχέθηκαν ότι την επόμενη χρονιά θα είναι ξανά εδώ, αλλά και όλοι όσοι ασχολήθηκαν από την Δημοτική αρχή, την περιφέρεια έως και τον τελευταίο εθελοντή και φυσικά τους χορηγούς και τους ανθρώπους του νησιού, τόνισαν ότι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου στην Αμοργό τα επόμενα χρόνια να χτυπάει δυνατά η καρδιά της ελεύθερης κατάδυσης.

Δείτε όλα τα επίσημα αποτελέσματα και φωτογραφίες ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version