Site icon runnfun.gr

Πρώτοι στη κούρσα μεταλλείων στη Μαγιόρκα Μάντης και Καγιαλής

Ολοκληρώθηκε το Trofeo Princesa Sofia 2017 με τους χάλκινους Ολυμπιονίκες του Ρίο Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή να κλείνουν εντυπωσιακά την παρουσία τους στην Ισπανία, καθώς, παρά τις δυσκολίες που συνάντησαν στις αρχές της εβδομάδας, κατάφεραν με εκπληκτικές εμφανίσεις στις δύο τελευταίες ημέρες και αποκορύφωμα την πρωτιά στην κούρσα μεταλλείων του Σαββάτου, να κάνουν την μεγάλη επιστροφή και να τερματίσουν στην 5η θέση.

Το επιτυχημένο Ελληνικό δίδυμο της ιστιοπλοΐας, έμεινε ικανοποιημένο από τις εμπειρίες τις οποίες αποκόμισε κατά την παρουσία τους στη Μαγιόρκα, οι οποίες αναμένεται να είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια και τους αγώνες που ακολουθούν, αφού παρά τις αρκετές δοκιμές, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν μία καλή παρουσία στο Trofeo Princesa Sofia 2017.

Έτσι, παρόλο που δε βρέθηκαν στο βάθρο, παραμένουν απόλυτα αισιόδοξοι για το υπόλοιπο της χρονιάς, καθώς ακολουθούν πολύ σημαντικές και λαμπρές διοργανώσεις.

Οι βασικοί υποστηρικτές της ομάδας είναι οι:

#porschehellas #SIRIOSShipManagement #larocheposay #anthelios #yamahaboating #garmingreece #holmesplacegr #saltybagόπως και ο Ναυτικός Όμιλος κατοίκων Βουλιαγμένης και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version