Site icon runnfun.gr

Πραγματοποίηση δράσης «Κουδούνια Φιλίας – Best Buddies Friendship Bells 2022»

Το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 και με την αρωγή του Δήμου Γλυφάδας κρεμάστηκαν από τα Best Buddies Ελλάδας 2000 Κουδούνια Φιλίας σε διάφορα σημεία της Γλυφάδας με το μήνυμα «Η Φιλία είναι Δώρο». Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ενθουσιώδης, μικροί και μεγάλοι κρέμασαν, βρήκαν και μοιράστηκαν τα Κουδούνια Φιλίας, βοηθώντας έτσι στην κοινωνική αφύπνιση για τα άτομα με νοητικές ή/και άλλες αναπτυξιακές δυσκολίες.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, νέοι μέλη της ομάδας των Best Buddies Ελλάδας μίλησαν για τη σημασία της φιλίας και έδωσαν το σύνθημα για την έναρξη της δράσης.

Η εκστρατεία «Κουδούνια Φιλίας» ξεκίνησε το 2017 με στόχο να επικοινωνήσουμε το μήνυμα της φιλίας, της ισότητας, της αποδοχής και της ένταξης των ατόμων με νοητικές ή/και άλλες αναπτυξιακές δυσκολίες. Πλέον αποτελεί τη μεγαλύτερη εκστρατεία φιλίας που πραγματοποιείται στην Ελλάδα!

H εκστρατεία «Κουδούνια Φιλίας – Best Buddies Friendship Bells 2022» πραγματοποιήθηκε και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος, και συγκεκριμένα σε Πάτρα, Ναύπλιο, Λαμία, Άμφισσα, Βέροια, και Κατερίνη με μεγάλη επιτυχία.

Για τη δράση στο Δήμο Γλυφάδας τα Best Buddies Ελλάδας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γιώργο Παπανικολάου, την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης κα. Λένα Δεναξά, τη Βουλευτή κα. Άννα Καραμανλή, τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή κ. Δημήτρη Παπανικολάου και την πρόεδρο του Συλλόγου ΑμεΑ «Εν Πλω» κα. Ντίνα Σταύρου για την παρουσία τους και το αγκάλιασμα της δράσης μας.

Φιλαράκια Ελλάδας – Best Buddies Greece

 Τα Best Buddies International είναι παγκόσμιος εθελοντικός οργανισμός που έχει ως στόχο την υποστήριξη και την κοινωνική ένταξη των ατόμων με νοητική υστέρηση ή/ και άλλες αναπτυξιακές δυσκολίες.

Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από το Σωματείο ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Best Buddies Greece το οποίο λειτουργεί από το 2011 με όραμά μας την κοινωνική αλλαγή μέσω της κοινωνικής ένταξης των ΑμεΑ.

Τα Best Buddies είναι ο μοναδικός παγκόσμιος οργανισμός που πρεσβεύει τη Φιλία ως μέσο υποστήριξης των ατόμων με νοητικές και αναπτυξιακές δυσκολίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία:

Website: www.bestbuddiesgreece.gr

FB: Best Buddies Greece

Email: bestbuddiesgreece@gmail.com

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version