Site icon runnfun.gr

Πολυβραβευμένο το Ekdromi.gr στα Greek Hospitality Awards

Τέσσερα βαβεία για το Ekdromi.gr στα Greek Hospitality Awards

Ιωάννης Δημόπουλος- Διευθύνων Σύμβουλος

Με τέσσερα βραβεία διακρίθηκε το Ekdromi.gr στα Greek Hospitality Awards. Το κορυφαίο τουριστικό site κέρδισε: Best Internet Sales Channel (Gold Βραβείο), Best Hotel Marketing & Social Media Provider (Gold Βραβείο), Best Greek Hotel Marketing Strategy (Silver Βραβείο) και Best Digital Advertising and Performance Campaign (Silver Βραβείο)!

Ο Ιωάννης Δημόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ekdromi.gr, στην ομιλία του κατά την έναρξη της τελετής, εξήρε τη συμβολή των βραβείων που έχουν καθιερωθεί ως θεσμός της ελληνικής τουριστικής αριστείας και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πολυετή πορεία του Εkdromi.gr το οποίο σημείωσε χρονιά ρεκόρ στη κερδοφορία του, με 870.000 μέλη και πάνω από 466.000 φίλους στο Facebook. Επιπρόσθετα, έκανε λόγο για μια επιτυχημένη τουριστική χρονιά αλλά και για τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο Έλληνας επιχειρηματίας και αναφέρθηκε στις επιτυχημένες στρατηγικές συνεργασίες του Ekdromi.gr, με τoυς Τραπεζικούς Ομίλους της Alpha bank και Eurobank και τον Όμιλο του ΟΤΕ που συνετέλεσαν στην επιτυχημένη πορεία του. Δεν παρέλειψε να αναδείξει τον σημαντικό ρόλο των συνεργατών Ξενοδόχων και εταιριών management που εμπιστεύονται το Ekdromi.gr το οποίο με τη σειρά του τους στηρίζει με πωλήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας τους, επιτυγχάνοντας σημαντικές πωλήσεις και στην low και στην midseason, πληρώνοντας πάντα άμεσα και προσφέροντας μια μεγάλη δωρεάν διαφημιστική προβολή στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, ενισχύοντας το brandawareness τους και ισχυροποιώντας την παρουσία τους στην εγχώρια αγορά.

Ο κύριος Δημόπουλος, αναφέρθηκε στα σχέδια του Ekdromi.gr, για τη νέα χρονιά με πρωτοποριακές προτάσεις και σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες τις οποίες θα λανσάρει η εταιρία μετά το Πάσχα. Επίσης αναφέρθηκε σε μια νέα ενότητα που εγκαινιάζει το Ekdromi.gr και αφορά αποκλειστικά Luxury Hotelsμε ειδικό εικαστικό σχεδιασμό ώστε να αναδεικνύονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ιδιαίτερου αυτού προϊόντος,  το οποίο θα έχει αυτόνομη λειτουργία σε επίπεδο προβολής -προώθησης , με ειδικό marketing budget και με σαφή στόχευση σε high spenders πελάτες οι οποίοι θα απολαμβάνουν ειδικά προνόμια σε επίπεδο εξατομικευμένης εξυπηρέτησης.Στα νέα του Ekdromi.gr προστίθεται η σύναψη νέων συνεργασιών με σημαντικούς Tour Operatorsκαι εταιρίες Management διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το ξενοδοχειακό του προϊόν όπως αναφέρθηκε.

 

Αργύρης Μάνιος- Εμπορικός Διευθυντής

Τα βραβεία Greek Hospitality Awards διοργανώνονται από την ETHOS MEDIA A.E. και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo,της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος,  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων.

Άννα Σακκομήτρου- Contract Manager

 

Το Ekdromi.gr θεωρείται το πιο επιτυχημένο κλαδικό τουριστικό site που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά διαθέτοντας 870.000 εγγεγραμμένα Μέλη και 466.000 φίλους στα Social Media. Συνεργάζεται με πάνω από 1.000 Ξενοδοχεία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους αναδεικνύοντας τις καλύτερες προσφορές διαμονής. Το Ekdromi.gr είναι Τακτικό Μέλος του ΣΕΤΕ και συμβάλλει καθοριστικά στην ποιοτική αναβάθμιση & ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του Ελληνικού Τουρισμού.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version