Site icon runnfun.gr

Πάρε μέρος στο fitness challenge #stepschallenge

Το fitness team ZAPELE σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο «ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ» διοργανώνει για πρώτη φορά το #stepschallenge που θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021.

Το πρώτο fitness challenge θα πραγματοποιηθεί για καλό σκοπό σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για όλους μας.  Μια ευκαιρία να προσαρμόσουμε την άσκηση στις συνθήκες της καραντίνας και αφού τηρήσουμε όλα τα μέτρα προστασίας θα προσφέρουμε σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Στο #stepschallenge μπορείς να λάβεις μέρος όπου και να  βρίσκεσαι.

Στόχος: ποιος θα κάνει τα περισσότερα βήματα σε μια εβδομάδα.

Κάθε σου βήμα μετράει.

Η περίοδος εγγραφών ξεκινάει από Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου και λήγει την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021.  Τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την κάλυψη αναγκών του σωματείου «ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ».

Κλείσε θέση για το πρώτο #stepschallenge για καλό σκοπό στην επίσημη ιστοσελίδα της ZAPELE

https://zapele.gr/stepschallenge/

Δώρα θα δοθούν στους 3 πρώτους νικητές καθώς και σε κάποιους συμμετέχοντες ύστερα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί.

Λίγα λόγια για το σωματείο Φύλακας Άγγελος:

Σκοπός του σωματείου είναι η παροχή κοινωνικού και ανθρωπιστικού έργου σε ευπαθείς ομάδες και ιδιαίτερα στα κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά. Επίσης το σωματείο Φύλακας Αγγελος μέσα απο τις δράσεις του, θα φροντίσει για την δημιουργία κατάλληλων χώρων υποδοχής κακοποιημένων παιδιών σε μεγάλα αστικά κέντρα και μέσα στο εκάστοτε κατα τόπους Δικαστικό Μέγαρο. Ο χώρος αυτός θα διαμορφώνεται ανάλογα ώστε να μπορεί το παιδί να φιλοξενηθεί έως και 3-4 μέρες μέχρι να γίνει η ανάλογη αξιολόγηση από τους ειδικούς. Θα υπάρχει σύνδεση ειδικών, επιστημόνων και φορέων ώστε μέσα από τους μηχανισμούς στον κατάλληλο χώρο θα γίνεται καλύτερη και σωστότερη αξιολόγηση του προβλήματος.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version