Site icon runnfun.gr

Πάνω από 20 σπουδαίοι ομιλητές & συμμετέχοντες από 23 χώρες στο Front Runners 3.0

Ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα, διαδικτυακό συνέδριο για το αθλητικό management διοργανώθηκε από την πολυβραβευμένη ActiveMedia Group και το Sports Management Society του Deree – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, την Πέμπτη 21, την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021. Πάνω από 20 επιφανείς ομιλητές από 5 χώρες συναντήθηκαν στο web conference “Front Runners in Sports Management 3.0” με περισσότερους από 450 συμμετέχοντες από 23 διαφορετικές χώρες, 90 φοιτητές και πάνω από 200 εταιρείες, που σχετίζονται με την αθλητική βιομηχανία.

Η αθλητική βιομηχανία ήρθε πιο κοντά

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., επίσημη εισαγωγέας της Porsche AG στην Ελλάδα, στήριξε το συνέδριο ως Gold Sponsor, προωθώντας την ελληνική και διεθνή αθλητική βιομηχανία με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την Taycan, την πρώτη, αμιγώς ηλεκτροκίνητη Porsche.

Το web conference “Front Runners in Sports Management 3.0” καινοτόμησε με την υποστήριξη της Samsung Electronics Hellas ως Official Technology Partner.

Digital Platform Partner του συνεδρίου ήταν η LiveOn (του ομίλου εταιρειών ethosGROUP). Η πλατφόρμα του συνεδρίου συνέβαλλε στη δικτύωση επαγγελματιών του χώρου και σπουδαστών που πραγματοποίησαν μεταξύ τους πάνω από 950 νέες επαφές, 130 συνομιλίες και 50 βίντεο-κλήσεις.

Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ομιλίες:

Η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021, η ημέρα συνεχίστηκε με απόλυτη επιτυχία με τις ομιλίες:

Η τρίτη ημέρα του συνεδρίου

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021, ήταν η τρίτη και τελευταία μέρα που ενθουσίασε τους συμμετέχοντες με:

και τις παρουσιάσεις:

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, χαιρετισμό απηύθυναν ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Geoffrey R. Pyatt, η Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, κα. Άντζελα Γκερέκου, ο Προέδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, κ. Ισίδωρος Κούβελος καθώς και η Επίκουρη Καθηγήτρια & Συντονίστρια Προγράμματος Αθλητικής Διοίκησης του Deree – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Δρ. Στέλλα Λειβάδη.

Δείτε εδώ τα συνολικά highlights του συνεδρίου: https://youtu.be/meAc3IMaLgI

Οι ομιλίες του συνεδρίου θα είναι διαθέσιμες on demand μέσω της επίσημης πλατφόρμας, για όσους είχαν ήδη κάνει εγγραφή στο ακόλουθο link: https://frontrunners-sportsmanagement.liveon.tech/stages ή για όσους κάνουν ακόμα και τώρα εγγραφή.

Την παραγωγή του συνεδρίου ανέλαβε η πολύπειρη ομάδα της ActiveMedia Group και το κορυφαίο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας, το Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version