Site icon runnfun.gr

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για τη γιορτή του SUP στον Άγιο Νικόλαο (vids)

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για τη γιορτή του SUP στον Άγιο Νικόλαο (vids)

Μια από τις πιο λαμπερές διεθνείς διοργανώσεις που γίνονται στην Ελλάδα είναι το “Agios Nikolaos on Sup” και αυτό αποδείχθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στον πανέμορφο Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη.

Αθλητές από την Γερμανία, την Ουγγαρία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Βραζιλία, την Αυστραλία, το Ισραήλ, παγκόσμιοι πρωταθλητές, οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές όρθιας κωπηλασίας, συμμετείχαν στο Event που διοργανώνεται από τη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου και τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Αγίου Νικολάου και στηρίζεται από δεκάδες χορηγούς, ανάμεσα στους οποίους και η BIC Sport, εταιρία που πρωτοπωρεί στο άθλημα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και έχει βάλει τις βάσεις για την ανάπτυξή του..

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Eurotour SUP προέκυψε και η ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP της Διεθνούς Ομοσπονδίας ISA, στη Βραζιλία!

Ο Νίκος Συρίγος, ο Αναστάσιος Τσουρής και ο Αλέξανδρος Πραπας τσέκαραν το εισιτήριό τους και έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα της 1ης μέρας ΕΔΩ

Παγκόσμιο ενδιαφέρον

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία να αναφέρουμε, ωστόσο, είναι ότι το παγκόσμιο ενδιαφέρον της κοινότητας όσων κάνουν SUP είχε στραφεί στον Αγιο Νικόλαο. Η μετάδοση του αγώνα έγινε live σε διάφορες ιστοσελίδες με κορυφαία το http://www.supracer.com/ και οι πανέμορφες εικόνες από την Πλάκα, τη Σπιναλόγκα, την εξωτική παραλία Βούλισμα και τη λίμνη -σήμα κατατεθέν- του Αγίου Νικολάου έκαναν το γύρο του κόσμου, εντυπωσιάζοντας για μια ακόμα φορά.

Δείτε τους νικητές της ΕΔΩ

Ο Brand Manager του Euro Tour Belar Diaz μίλησε στο runnfun.gr και αναφέρθηκε στους λόγους που πρέπει κανείς να πάει στον Άγιο Νικόλαο για να συμμετάσχει σε αυτή την εξαιρετική διοργάνωση και φυσικά αναφέρθηκε και στο SUP το οποίο χαρακτήρισε άθλημα για όλους.

“Είμαι ο Μπέλαρ από το Eurotour, είναι μεγάλη μου ευχαρίστηση που βρίσκομαι για 2η συνεχόμενη χρονιά στον Άγιο Νικόλαο,

Πίσω στην Ελλάδα. Είναι ένα μέρος που στην ουσία δεν χρειάζεσαι κάποιο λόγο για να έρθεις. Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Η Ελλάδα είναι πανέμορφη. Ο κόσμος ζεστός, το φαγητό υπέροχο. Ο Άγιος Νικόλαος είναι ένας από τους σταθμούς του Eurotour SUP αν μου ζητάτε ένα λόγο για να βρεθείτε δίπλα μας, ο βασικός είναι το ίδιο το μέρος.

Μετά από αυτό, είναι ότι έχουμε μαζί μας μερικούς από τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο, μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα και φυσικά τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα. Άρα το επίπεδο για τους αθλητές που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους είναι εξαιρετικό.

Από την άλλη, είναι ένα event που απευθύνεται στην οικογένεια. Μπορεί κανείς να το συνδυάσει με διακοπές. Και αυτό για μας είναι πολύ σημαντικό και θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι ο θεσμός του Eurotour δεν είναι απλά μια συνάντηση επαγγελματιών, αλλά μια ευκαιρία για όλους να ανακαλύψουν μέρη όπως ο Άγιος Νικόλας”.

Δείτε το βίντεο:

Ο Μιχάλης Φαρσάρης, πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ και ψυχή της διοργάνωσης, μας έδωσε μερικούς πολύ σημαντικούς λόγους για να κάνουμε SUP και παράλληλα έκανε τον απολογισμό της διοργάνωσης στον Άγιο Νικόλαο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Η διοργάνωση ανανέωσε το ραντεβού της με τους αθλητές, τους φιλάθλους και τους πιτσιρικάδες της πόλης που είναι εν δυνάμει πρωταθλητές για την επόμενη σεζόν. Το Agios Nikolaos On SUP 2019 αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού στόχος των διοργανωτών είναι να κάνουν τον καλύτερο αγώνα της σειράς EuroTour και επειδή το runnfun.gr βρέθηκε εκεί και είδε, προβλέπει ότι θα τα καταφέρουν.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version