Site icon runnfun.gr

Όλα έτοιμα για το 9th Pilabox Trail Race 2019

Όλα έτοιμα για το 9th Pilabox Trail Race 2019

Ένας ξεχωριστός αγώνας trail 6km & 10km διοργανώνεται στην Πεντέλη. Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019  θα σταθούμε στην εκκίνηση του Pilabox Trail Race, Σε ένα  μοναδικό terrain, οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αντοχές σε έναν αγώνα trail εντός της Αττικής. Ένα super αγωνιστικό πρωινό γεμάτο τρέξιμο αλλά και διασκέδαση, περιμένει τους συμμετέχοντες αλλά και τις οικογένειες τους.

Πίσω από το Pilabox Trail Race, που φέτος κλείνει εννέα χρόνια ζωής, βρίσκεται ο πολυχώρος PILABOX-PILABAR και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και δρομέας Νίκος Ραπτόπουλος, ο οποίος έχει σχεδιάσει τις διαδρομές.

Ο αγώνας

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 π.μ. σε  ορεινό τερέν, στο βουνό Πεντέλη (Λ. Διονύσου και Ασωμάτων, Παλαιά Πεντέλη) και οι δρομείς θα ζήσουν την εμπειρία να τρέξουν στα αρχαία λατομεία της Πεντέλης. Θα διεξαχθούν δύο αγώνες, ένας μικρός αγώνας 6 km για όλους και ένας μεγαλύτερος 10 km για τους πιο έμπειρους φίλους του ορεινού τρεξίματος.  Για πρώτη φορά φέτος ο μικρός αγώνας των 4 km αλλάζει και γίνεται 6 km για να περάσουν όλοι οι δρομείς από το Ιερό των Αγίων Ασωμάτων και να απολαύσουν τη μοναδική θέα.

ΟΙ εγγραφές θα κλείσουν την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι.  Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα των 6 km  είναι 12ευρώ & για τον αγώνα των 10 km θα είναι 15ευρώ. Φέτος η διοργάνωση συνεργάζεται με την εταιρία Race Finder, η οποία παρέχει στους δρομείς τη δυνατότητα της άμεσης καταβολής του αντιτίμου μέσω κάρτας με ένα μόνο κλικ.

H διοργάνωση Pilabox Trail Race  αποτελεί σημείο αναφοράς για το ορεινό δρομικό κίνημα και παρουσιάζει μια αυξανόμενη άνοδο σε συμμετοχές.

Δεν είναι μόνο ο αγώνας

Η θετική ενέργεια των διοργανωτών και η εμπειρία τους δίνει μια ξεχωριστή διάσταση στη διοργάνωση που μετατρέπεται σε ένα πάρτυ για τους συνοδούς και για τους δρομείς, μετά τον τερματισμό. Είναι έτοιμα τα εκατοντάδες buff δώρο για όσους τρέξουν. Το Pilabox θα προσφέρει με κλήρωση 4 δώρα αξίας 300€  από το κατάστημα της The North Face στο Golden Hall. Όλοι οι τερματίσαντες θα πάρουν ανάγλυφο μετάλλιο, θα υπάρχει pasta party, τα γνωστά  pokebowls ως γεύμα αποκατάστασης, Dj live set, photobooth, απασχόληση για τους μικρούς φίλους και  πολλά δωράκια εκπλήξεις από τους δωροθέτες!

Για πρώτη φορά θα  τρέξει στο Πεντελικό Όρο η Ασημίνα  Ιγγλέζου. To runnfun,gr  θα τρέξει, θα καταγράψει και θα σας μεταφέρει τη δράση από 9o Pilabox Trail Race

Πληροφορίες: www.pilabox.com

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version