Site icon runnfun.gr

Οι περιβαλλοντικές δράσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου

Οι περιβαλλοντικές δράσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου

Την Τετάρτη 30/01/2019 αποδόθηκαν τα συλλεχθέντα αθλητικά παπούτσια από το πρόγραμμα «Άστα να Τρέξουν ξανά» του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2018 στις Ποινικές και Αγροτικές Φυλακές Ναυπλίου! Η Οργανωτική Επιτροπή στέλνει τις θερμότερες ευχαριστίες της σε όλους τους δρομείς που ευαισθητοποιήθηκαν και προσέφεραν τα αθλητικά τους παπούτσια για επαναχρησιμοποίηση στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη!

Ανακοινώθηκαν οι περιβαλλοντικές δράσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2019:

Το πρόγραμμα «Άστα να τρέξουν ξανά» θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και καλούμε όλους όσοι το επιθυμούν να προσφέρουν τα αθλητικά τους παπούτσια που βρίσκονται ξεχασμένα αλλά σε καλή κατάσταση ώστε να διατεθούν για επαναχρησιμοποίηση σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι τα χρειάζονται όχι μόνο για να αθληθούν, αλλά και στην καθημερινότητά τους.

Η συλλογή των αθλητικών παπουτσιών θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών καθώς και της γραμματείας αγώνα.

Οι περιβαλλοντικές δράσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου δεν σταματούν όμως, εδώ! Την ημέρα των αγωνιστικών εκδηλώσεων ανακυκλώνουμε τα πλαστικά μας μπουκάλια!

 Το πρόγραμμα Ανακύκλωσης πλαστικών μπουκαλιών θα λάβει χώρα την Κυριακή 3 Μαρτίου τοποθετώντας κάδους ανακύκλωσης στους ενδιάμεσους σταθμούς εξυπηρέτησης των δρομέων καθώς και στην αφετηρία/τερματισμό του αγώνα, για τα πλαστικά μπουκάλια που θα χρησιμοποιούν οι δρομείς. Εθελοντές θα συμμετέχουν στη συλλογή των πλαστικών μπουκαλιών. Η συλλεγόμενη ποσότητα πλαστικού θα προωθηθεί για τελικό διαχωρισμό κι ανακύκλωση.

Όλοι οι δρομείς παρακαλούνται θερμά να αναζητούν τους κάδους ανακύκλωσης για την εναπόθεση των χρησιμοποιημένων πλαστικών μπουκαλιών.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version