Site icon runnfun.gr

Οι Μάντης – Καγιαλής στην κορυφή του Hellenic Match Racing Tour για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά

Οι Μάντης - Καγιαλής στην κορυφή του Hellenic Match Racing Tour για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά

Με μια φαντασμαγορική τελετή λήξης, αντίστοιχη του μεγέθους και της αξίας της διοργάνωσης και με μεγάλο νικητή τον «συνήθη ύποπτο», Παναγιώτη Μάντη, έπεσε η αυλαία του Hellenic Match Racing Tour 2018! Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του μεγάλου φαβορί, η mantiskagialis team, με σκίπερ τον Παναγιώτη Μάντη και πλήρωμα, μεταξύ άλλων τον Παύλο Καγιαλή, με τον οποίον κατέκτησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 470 (τέσσερα εβδομήντα), έφτασαν μετά από μια σειρά συναρπαστικών μονομαχιών στους τελικούς στην κατάκτηση του 5ου τους τίτλου στο θεσμό.

Το αγωνιστικό σκηνικό είχε στηθεί από νωρίς στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας στο Μικρολίμανο, με τον κόσμο να δίνει δυναμικό «παρών» προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των καλύτερων Ελλήνων ιστιοπλόων από το ειδικά διαμορφωμένο VIP lounge που είχε στηθεί για την περίσταση.

Η σειρά των τελικών ξεκίνησε με την ομάδα του Παναγιώτη Μάντη να κατακτά εύκολα τρεις νίκες υπερασπίζοντας τον τίτλο της για πέμπτη συνεχόμενη φορά κόντρα στην φιλόδοξη ομάδα της Rebuild Construction του Βαγγέλη Χειμώνα.

Στο μικρό τελικό, τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα για την ομάδα της Hellenic Police MUSTO, η οποία επικράτησε με 2-0 της JMANIA Lucas του Γιώργου Παναγιωτίδη, κατακτώντας την 3η θέση του βάθρου.

Την αγωνιστική δράση ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτυ υπό τους ήχους του συγκροτήματος 48 Ώρες και με εξαιρετικά cocktails που προσέφεραν οι χορηγοί Nespesso και Plymouth Gin. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι γιόρτασαν μαζί με όλους τους συμμετέχοντες και τη διοργανώτρια εταιρεία, ICARUS Sports, την ολοκλήρωση της 5ης χρονιάς του Hellenic Match Racing Tour. Κάποιοι τυχεροί απόλαυσαν τον τελικό από απόσταση αναπνοής μέσα από τα VIP σκάφη προσφορά της ISTION yachting και τηςTechnohull που στήριξαν τη διοργάνωση για ακόμη μια χρονιά.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version