Site icon runnfun.gr

Οι καλύτερες εφαρμογές στα smartphones για το τρέξιμο (vids)

Το καλοκαίρι είναι μία περίοδος που ενδείκνυται για τρέξιμο όχι τόσο λόγω του καιρού, αλλά κυρίως εξαιτίας του γεγονότος ότι έχουμε περισσότερο χρόνο και επειδή η μέρα μεγαλώνει.

Αν μάλιστα ακολουθήσετε ορισμένες συμβουλές, μπορείτε να κάνετε το καλοκαιρινό τρέξιμο διασκέδαση, χωρίς να σας απασχολεί η ζέστη.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις καλύτερες εφαρμογές για smartphones που θα σας βοηθήσουν στην προσπάθειά σας για άθληση.

1.  Runtastic

Μία αρκετά δημοφιλής εφαρμογή, που αρκετοί την θεωρούν την πληρέστερη στο είδος της.

Σας βοηθάει να παρακολουθήσετε τον ρυθμό που τρέχετε, καταγράφοντας ολόκληρη την διαδρομή που κάνετε, το χρονικό διάστημα που τρέχετε, την ταχύτητάς σας, ενώ κρατάει και ιστορικό.

Επιπλέον, για τους Pro χρήστες που πληρώνουν κάποια συνδρομή έχει και Music Player.

Το Runtastic δεν είναι μόνο για το τρέξιμο, καθώς βοηθάει τόσο στην ποδηλασία όσο και την πεζοπορία.

 

2. Runkeeper

Πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει την καλύτερη στο είδος της. Δεν καταγράφει μόνο διαδρομές, χρόνους, ταχύτητες, αλλά και ενημερώνει για τις θερμίδες που καταναλώνονται και το βάρος που χάνει ο χρήστης.

Επιπλέον, περιλαμβάνει διαδρομές που έχουν είτε τις έχετε δημιουργήσει εσείς είτε κάποιοι άλλοι χρήστες, ενώ έχει και πλάνα για προπονήσεις για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων.

 

3. Endomondo

Παρέχει υπηρεσίες που έχουν όλες οι εφαρμογές που σχετίζονται με το τρέξιμο, με τις καινοτομίες που έχει να είναι οι φωνητικές οδηγίες κατά τη διάρκεια του τρεξίματος και εμψυχωτικές προτάσεις για τη δημιουργία κινήτρου.

Επιπλέον, προσφέρει επιλογές και για άλλα αθλήματα εκτός του τρεξίματος (π.χ. μπάσκετ, κολύμβηση).

 

4. Nike+ Run Club (NRC)

Η εφαρμογή της Nike. Είναι καθαρά για τρέξιμο και είναι συνδεδεμένη με την κοινότητα της Nike σε όλοκληρο τον κόσμο. Μπορείς να ακούς τον προπονητή σου την ώρα που γυμνάζεσαι ή τραγούδια. Περιέχει προγράμματα προετοιμασίας και φυσικά μπορείς να κάνεις φίλους όσους χρησιμοποιούν την εφαρμογή σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Διαβάστε ακόμα: 6+1 λογαριασμοί στα social media που κάθε δρομέας πρέπει να ακολουθεί!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version