Site icon runnfun.gr

Οι φίλοι του τριάθλου δίνουν ραντεβού στον Σχινιά

Μαγιό, σκουφάκι, ποδήλατο και αθλητικά παπούτσια και προορισμός ο Σχινιάς. Για την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής χρονιάς η TransitionSports μας επιφυλάσσει ένα ξεχωριστό αγώνα.

Μια αυθεντική, γεμάτη συγκινήσεις και έντονα vibes εμπειρία Τριάθλου, η οποία πρόκειται να κλείσει την αθλητική σεζόν με τον πιο θεαματικό τρόπο. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου   με έδρα τις εγκαταστάσεις Moraitis Beach στο Σχινιά και υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα και  της Περιφέρειας Αττικής  Εκτός της Ολυμπιακής απόστασης (1500μ κολύμπι, 40χμ ποδήλατο και 10χμ τρέξιμο), ο αγώνας θα περιλαμβάνει και την απόσταση Sprint (750μ κολύμπι, 20χμ ποδήλατο και 5χμ τρέξιμο) . Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα ατομικής ή ομαδικής συμμετοχής.

Έτσι, τη αθλητική συνάντηση θα μπορέσουν να απολαύσουν, όχι μόνο οι πιο έμπειροι, αλλά και όσοι θέλουν να συμμετέχουν -ως μέλος ομάδας- είτε για πρώτη φορά είτε σε ένα μόνο αγώνισμα. Για τους μικρούς φίλους το απόγευμα του Σαββάτου  15 Οκτωβρίου  θα διεξαχθεί  Παιδικό Aquathlon, στο οποίο η συμμετοχή θα είναι δωρεάν

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version